Cytrysia, Mruczek , Lucysia - Odeszła ['']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2009 17:18

Dzisiaj idziemy :)
AnielkaG

Post » Śro sty 07, 2009 20:09

Wyoibraz sobie ze w Realu jest tylko jedna szufla na kiju i kosztuje 32 zł :evil:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw sty 08, 2009 10:37

Anielko , bardzo dziekuje za wczorajsza wizyte , za przytarganie ogromnych zakupów i za piękny kwiatuszek. Pyszny rosolek.
:dance:

Anielo i Robercie nie wiem co bym bez Was zrobiła w tej tragedii jaką zastałysmy w piwnicy.
Płakac mi sie chce? :evil:
Serdecznie dziękuje . :aniolek:
Ostatnio edytowano Czw sty 08, 2009 19:52 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw sty 08, 2009 10:42

są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sty 08, 2009 10:52

Marysiu , tak masz racje , Aniela jak to wczoraj zobaczyla co tam sie działo to zatkało ja.
Mam takie glupie wokół siebie karmicielki , rozmnazaja koty , nie chcą sterylizowac i pozniej takie malenstwa jak wczoraj siedzialy u mnie na rurach i trzesły sie z zimna .
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Czw sty 08, 2009 11:03

meggi 2 pisze:Marysiu , tak masz racje , Aniela jak to wczoraj zobaczyla co tam sie działo to zatkało ja.
Mam takie glupie wokół siebie karmicielki , rozmnazaja koty , nie chcą sterylizowac i pozniej takie malenstwa jak wczoraj siedzialy u mnie na rurach i trzesły sie z zimna .

wiesz, to pewnie nie po katolicku ale w takie mrozy, jak ostatnio to bardziej się martwię o bezdomne zwierzęta niz o bezdomnych ludzi
Ostatnio edytowano Czw sty 08, 2009 11:05 przez mar9, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sty 08, 2009 11:03

Satoru pisze:Wyoibraz sobie ze w Realu jest tylko jedna szufla na kiju i kosztuje 32 zł :evil:

Satoru nie to obłed, taka cena - ale bez szufelki nic sama nie zrobie .
Za to ile bedzie zarcia.

Beata, a moze dzisiejsza wizyte przelozymy na inny dzien, to pojdziesz ze mna do pralni nakarmic stadko.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Czw sty 08, 2009 16:00

mar9 pisze:
meggi 2 pisze:Marysiu , tak masz racje , Aniela jak to wczoraj zobaczyla co tam sie działo to zatkało ja.

wiesz, to pewnie nie po katolicku ale w takie mrozy, jak ostatnio to bardziej się martwię o bezdomne zwierzęta niz o bezdomnych ludzi

mam taki sam tok myslenia .

Przez te mrozy szkoda mi Lucysi ciagac do lekarza, po konsultacji - od dzisiaj na zmniejszona o 1/4 dawke sterydu , mam nadzieje ze nie bedzie gorzej.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pt sty 09, 2009 7:14

meggi 2 pisze:
mar9 pisze:

mam taki sam tok myslenia .

Przez te mrozy szkoda mi Lucysi ciagac do lekarza, po konsultacji - od dzisiaj na zmniejszona o 1/4 dawke sterydu , mam nadzieje ze nie bedzie gorzej.

podobno pozytywne myślenie to połowa sukcesu, więc trzymajmy się tego
ObrazekObrazek

mar9

Post » Sob sty 10, 2009 15:46

Ania, na razie nie kupuj tej szufelki, może znajdę taniej, Robert mówi ze widział w Leclercu...
Jakby ten maluch przychodził to moze złapałby się do klatki- łapki? Głodny był bardzo...Mogłbym go wziąść...Pomyśl i pogadaj z dziewczynami jak Cie odwiedzą...
Mam nadzieję że u twoich kociastych sytuacja stabilna, bo teraz chyba Cytrysia najbardziej chora :(

Ludzie ciągle dzwonią z ogłoszenia, co dziwne, dopiero teraz jak tymczasy oddane - ruch się zrobił :evil: A Lusia nie nadaje się do adopcji i chyba juz zostanie u mnie (bo to taki kot którego w zasadzie nie ma)
AnielkaG

Post » Sob sty 10, 2009 16:04

Anielko, czekam na Satoru obiecala ze wieczorem przyjdzie , mam nadzieje bo biedaki glodne czekaja w piwnicy.
Dzisiaj przyszykowalam ze ich odrobacze Fenbenatem w proszku.
I tak sama nie pojde szybko do piwnicy, wiec ktos kto bedzie ze mna to schyli sie do tej szufelki.
Ja tez widzialm tansze niz 32 zl.
Tego malucha to moze jak wtedy by sie dalo za siersc złapac , taki byl wygłodnialy.
Musze popytac na forum może ma ktos d0o oddania duza kuwet do tej pralni, bo te co mam w piwnicy to takie jak w domu. A to za male na takie ilosci kupek jak ostatnio były i sprzatanie raz w tygodniu.

Usciskaj Roberta , to wspanialy facet, ze tak chetnie Tobie pomaga w tym co robisz dla bezdomniakow . :dance:
U Lucysi po zmniejszeniu sterydu tak ciut gorzej w pysiu i cukier ponad 200mg :( musze teraz codziennie pomierzyc cukier.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob sty 10, 2009 16:07

bede, bede. tata pewnie bedzie wracal do domu kolo 18 (mieszka 2 przyst od Ciebie:) to mnie podrzuci.
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Sob sty 10, 2009 16:08

Ciekawe czy ta mała bida bedzie. Jakby była to ja się przygotuję na łapankę...
AnielkaG

Post » Sob sty 10, 2009 16:10

Satoru pisze:bede, bede. tata pewnie bedzie wracal do domu kolo 18 (mieszka 2 przyst od Ciebie:) to mnie podrzuci.

Beaciu zapraszamy , a adres to pamietasz?
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob sty 10, 2009 16:13

budynek tak, a mieszkania jak 67 to pamietam:)

zebym znowu do sasiadki nie chciala wejsc :twisted:
Obrazek
Obrazek

Satoru

[poprzednia][następna]