Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:Marysiu , tak masz racje , Aniela jak to wczoraj zobaczyla co tam sie działo to zatkało ja.
Mam takie glupie wokół siebie karmicielki , rozmnazaja koty , nie chcą sterylizowac i pozniej takie malenstwa jak wczoraj siedzialy u mnie na rurach i trzesły sie z zimna .
Satoru pisze:Wyoibraz sobie ze w Realu jest tylko jedna szufla na kiju i kosztuje 32 zł
mar9 pisze:meggi 2 pisze:Marysiu , tak masz racje , Aniela jak to wczoraj zobaczyla co tam sie działo to zatkało ja.
Mam takie glupie wokół siebie karmicielki , rozmnazaja koty , nie chcą sterylizowac i pozniej takie malenstwa jak wczoraj siedzialy u mnie na rurach i trzesły sie z zimna .
wiesz, to pewnie nie po katolicku ale w takie mrozy, jak ostatnio to bardziej się martwię o bezdomne zwierzęta niz o bezdomnych ludzi
meggi 2 pisze:mar9 pisze:meggi 2 pisze:Marysiu , tak masz racje , Aniela jak to wczoraj zobaczyla co tam sie działo to zatkało ja.
wiesz, to pewnie nie po katolicku ale w takie mrozy, jak ostatnio to bardziej się martwię o bezdomne zwierzęta niz o bezdomnych ludzi
mam taki sam tok myslenia .
Przez te mrozy szkoda mi Lucysi ciagac do lekarza, po konsultacji - od dzisiaj na zmniejszona o 1/4 dawke sterydu , mam nadzieje ze nie bedzie gorzej.
Satoru pisze:bede, bede. tata pewnie bedzie wracal do domu kolo 18 (mieszka 2 przyst od Ciebie:) to mnie podrzuci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości