alus1 pisze:JoasiaS pisze:No widzisz. Okazuje się, że z uroków kąpieli mogą korzystać tylko wyjątkowo inteligentne koty
czy Myśka powinna się czuć urażona?
Miśka, Milka, Kropa, Frodo i większość kotów na świecie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:JoasiaS pisze:No widzisz. Okazuje się, że z uroków kąpieli mogą korzystać tylko wyjątkowo inteligentne koty
czy Myśka powinna się czuć urażona?
JoasiaS pisze:olaxiss pisze:a ja sobie inaczej wyobrażałam tą kąpiel![]()
no, że wanna będzie pełna wody, Joasia w środku po turecku a przed nią mała rybka zwana Sznyckiemsmoczyca3g pisze:Olaxiss - z ust mi to wyjęłaś!!Monostra pisze:Też sobie to wyobrażałam jak olaxiss![]()
Te trzy panie najwyraźniej nie wytrzeźwiały jeszcze po Sylwestrze...
smoczyca3g pisze:Dzień dobry
Czy w tej części opowieści o kotach Joasi nie ma już wyścigów, kto pierwszy?![]()
JoasiaS pisze:Dziś dwie fotki obrazujące męki piekielne, przez które przechodzi odchudzany Sznycek.
A spojrzenie wiecznie głodnego kota mówi: naprawdę nic więcej się nie da zrobić w tej sprawie?:
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Wytrzymujesz to spojrzenie?
Z wielkim trudem, ale TAK
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Wytrzymujesz to spojrzenie?
Z wielkim trudem, ale TAK
Dorota pisze:JoasiaS pisze:Dziś dwie fotki obrazujące męki piekielne, przez które przechodzi odchudzany Sznycek.
A spojrzenie wiecznie głodnego kota mówi: naprawdę nic więcej się nie da zrobić w tej sprawie?:
Biedne Słonusio...
Wytrzymujesz to spojrzenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości