Jej Futrzastosc Chanelle - Fiona, typowy scichapek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2009 20:24

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ale super doopki na drapaku, a ja szukam jakiegos sensownego drapaka co by po nim plaskate mogly wchodzic na szafe bo na spanie na nim nie licze jakos jak je znam od lat :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro sty 07, 2009 20:26

Chat pisze:Jestesmy po prostu wredne swinie, zbralysmy koteckom ulubione zarelko :evil: Trudno, wyglodze cala trojke. Dex olewa zarcie, a Chenelle to na zdrowie wyjdzie :twisted:
Fione ma zawiezc na 9. Znajac zwyczaje Nathalie, od razu sie nia zajmie. I natychmiast po zabiegu do mnie zadzwoni. Ale odbiore ja dopiero jak bedzie dobrze wybudzona, pewnie po poludniu.

to ja trzymam kciuki za Fionke, biedulka.U mnie jak jeden musi być o glodzie np przed czyszczeniem zebow to wszystkie cierpia razem z nim, nie da sie wydzielic jedzenia wiec wszystkie gloduja :twisted:

moś

Post » Śro sty 07, 2009 20:31

moś pisze:U mnie jak jeden musi być o glodzie np przed czyszczeniem zebow to wszystkie cierpia razem z nim, nie da sie wydzielic jedzenia wiec wszystkie gloduja :twisted:

i tak jest sprawiedliwie :) u nas też dopiero jak już celowo głodzony delikwent opuszcza mieszkanie w transporterze, to dopiero reszta michę dostaje.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro sty 07, 2009 21:30

I tak zamierzam zrobic. Ale chyba sobie cos wetkne w uszy zeby zalosnych jekow Fiony nie slyszec :?
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro sty 07, 2009 21:36

Chat pisze:I tak zamierzam zrobic. Ale chyba sobie cos wetkne w uszy zeby zalosnych jekow Fiony nie slyszec :?

szkoda że wredna wetka nie przejmie Cię o 6 rano bo zapewniam rano będzie najgorzej :roll: :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro sty 07, 2009 21:48

Rozpuszczone koty :) Jękiem jedzenie wypraszać....
Obrazek
"Jeśli powiedzą nam – chcecie za wiele –
jasne, że tak, chcemy za wiele, chcemy więcej, chcemy osiągnąć wszystko"

AKowiec

Od: Wto cze 26, 2007 9:41

Post » Śro sty 07, 2009 22:01

Ee bedzie dobrze, pomiaukola troszke, popatrza z wyrzutem w oczy, nie mozna wtedy na nie patrzec bo moga chwycic za serce! twardym trzeba byc jak Romek Bratny, no :twisted:

moś

Post » Czw sty 08, 2009 7:31

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw sty 08, 2009 8:14

Bry! :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 08, 2009 8:28

mocno trzymamy za malutką :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Chat - ogromne przytulanki :P

alus1

Post » Czw sty 08, 2009 8:45

Trzymam kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 08, 2009 8:45

Jejku, dzieki wielkie, dziewczynki, jak dobrze, ze jest miau!!!!!!Latam jak z pecherzem, wlasnie szykuje sie do wyjscia. Zwierzyna wsciekla,od 4 rano usiluja wysepic cos na zab. Jedynie Chanelle zrozumiala co jest grane jak zobaczyla uszykowany transporter :? I wcielo ja 8O Cwaniara, kojarzy klatke z Niedobra Nathalie :evil: Jade!
Obrazek

Chat

Post » Czw sty 08, 2009 9:10

Fiona już chyba w łapach Nathalie. Kciuki :ok: :ok: :ok:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw sty 08, 2009 9:48

Mialam niezly cyrk przed wyjsciem z domu :? Zapakowalam Fine do klatki, ale poniewaz boczne klipsy byly zle zamocowane, zwiala mi. Dwa razy. A na jej miejscu natychmiast zainstalowal sie Dex :? 8O Wyl jak wychodzilam z Fiona :!:
Po powrocie zastalam w kuchni pobojowisko :?

Obrazek

Oni naprawde sie kochaja

Obrazek

Dex siedzi teraz na parapecie okiennym i miauczy... :roll:

Aha, nie omieszkalam powiedziec Nathalie, ze kazdy ruch jej skalpela jest wirtualnie sledzony przez cioteczki z miau. A NAthalie na to: "Ajajaj, czuje olbrzymi ciezar odpowiedzialnosci :!: " No ja mysle :evil:
Fiona byla bardzo dzielna, ale mi jej zal bylo, malutka, zwinieta w klebek w klatce Nathalie... :(
Obrazek

Chat

Post » Czw sty 08, 2009 9:57

już mnie kciuki bolą ale trzymam :ok: :ok: :ok:

Biedny Dex tak się martwi o Fioneczkę że z nerwów skubał papier jejej :roll:
przytul biedaka co nawet chciał iść pod nóż zamiast siostry :D

alus1

[poprzednia][następna]