Dziadek vel Powolniak.Już w nowym domku:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2009 19:19

waikiki pisze:Więc jak dziewczyny zrobią jakąś ładn ą fotkę to poprawisz banerek??

Oczywiście. :wink:

waikiki pisze:Czekoladko a może taki migający banerek. Ja np. lepiej widzę jak mi coś miga. Zwraca to moją uwagę.
Kurcze ale mam wymagania. :oops:

To już wyższa szkoła jazdy. Jak bedą ładne fotki to zapytam amyszki, może zrobi ruchomy. :wink:
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Od: Śro lut 13, 2008 14:45

Post » Śro sty 07, 2009 19:27

Dajcie spokój Dziadkowi. A nuz na zdjęciu wyjdzie , ze nie ma zembuf i co?? :lol: A chałupę i dożywocie już ma załatwione. :lol:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro sty 07, 2009 19:28

Kurczę było by wspaniale. Misiu - pysiu (tak go sobie nazwałem) tzn. Dziadek jest takim prawdziwym Misiaczkiem, taki dostojny dżentelman ubrany w futerko. Szkoda że nie widzę go na żywo. Niestety jest to niemożliwe :?

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Śro sty 07, 2009 19:34

majencja pisze:Dajcie spokój Dziadkowi. A nuz na zdjęciu wyjdzie , ze nie ma zembuf i co?? :lol: A chałupę i dożywocie już ma załatwione. :lol:

Słucham dalej......może być pw 8)

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Śro sty 07, 2009 20:35

majencja pisze:Dajcie spokój Dziadkowi. A nuz na zdjęciu wyjdzie , ze nie ma zembuf i co?? :lol: A chałupę i dożywocie już ma załatwione. :lol:

No i proszę,majencja gaduło, a to miała być taka na cztery strony tfuuu tfuuuu zapluta tajemnica .Coby wszystko poszło jak najlepiej :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sty 07, 2009 21:48

Ady ja nic nie zakablowałam tylko chciałam coby kotu tym fotografowaniem spokojność dali, a co i jak to i tak dalej słodka tajemnica. Niech Wszystkich ciekawość zżera od środka. :ryk:

majencja

Post » Śro sty 07, 2009 21:56

A poza tym starość Dziadka jest dostojna- a mnie co czeka? Jak sobie tak pomyślę to: włosy mi wypadną , zęby wypadną, soczewki zmętnieją, uszy zakorkuje, cycki opadną ,macica wypadnie mocz będzie ubiegał, stolec się zatrzyma, stawy na metal wymienią i tak dalej i tak dalej............... Co mi pozostało ? Chyba się uchlać ! Ładna perspektywa no nie???? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Idę pić - :piwa:

majencja

Post » Śro sty 07, 2009 22:49

majencja pisze:A poza tym starość Dziadka jest dostojna- a mnie co czeka? Jak sobie tak pomyślę to: włosy mi wypadną , zęby wypadną, soczewki zmętnieją, uszy zakorkuje, cycki opadną ,macica wypadnie mocz będzie ubiegał, stolec się zatrzyma, stawy na metal wymienią i tak dalej i tak dalej............... Co mi pozostało ? Chyba się uchlać ! Ładna perspektywa no nie???? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Idę pić - :piwa:

No nie Majencja Ty to człowieka umiesz pocieszyć :lol: :lol: :wink: Ja chyba też w takim bądź razie idę się uchlać, aż sobie to Majencia wyobraziłam ale z sobą w roli głównej :conf: :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro sty 07, 2009 23:18

No i nie poszłam pić na całe szczęście bo mi w trakcie suszenia tych włosów co pozostały wtyczkę od suszarki od....... w kontakcie. Snop iskier i po suszeniu. No ale elektryke mam w małym palcu, tak że ciach nożyczkami wtyczuszkę od radyjka, śrubokręcik w łapkę i suszarka działa. A tak pod wpływem nie wiem czy bym sobie poradziła. Przełożę picie na inny dzień. Ale jak sobie popatrzyłam na życiorys styczniowy grafik 3 prac/ to nie prędko to nastąpi :placz: :placz:

majencja

Post » Czw sty 08, 2009 17:22

majencja pisze:A poza tym starość Dziadka jest dostojna- a mnie co czeka? Jak sobie tak pomyślę to: włosy mi wypadną , zęby wypadną, soczewki zmętnieją, uszy zakorkuje, cycki opadną ,macica wypadnie mocz będzie ubiegał, stolec się zatrzyma, stawy na metal wymienią i tak dalej i tak dalej............... Co mi pozostało ? Chyba się uchlać ! Ładna perspektywa no nie???? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Idę pić - :piwa:

Jesuuu to ze mna też tak bedzie 8O Ale geriatryczny na maxa robi sie ten watek 8O

mar_tika

Post » Czw sty 08, 2009 21:33

Ze wszystkimi tak będzie, najwyżej kolejność sie zmieni. Jedynie co pocieszająceto to , ze prostata się nie powiększy i moczu nam nie zatrzyma w przeciwieństwie do facetów :twisted: :twisted:

majencja

Post » Czw sty 08, 2009 22:42

Dziadek na kociarni dzisiaj bardzo grzeczny :lol: jak przyszłam siedział sobie grzecznie koło grzejniczka na kocyku - reszta towarzystwa latała wokół niego :lol: oj był głodny bo miauczeniem domagał się michy, oczko zakropione, tableta podana nawet poszło bezboleśnie dla mnie oczywiście, potem zapakował się do siebie, oczko widać że już dużo lepsze :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sty 09, 2009 8:52

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sty 09, 2009 15:43

Ja dziś wieczorkiem mam dyżur na kociarni to pomiziam grubego powolniaka.Bardzo lubie tego starego ,bezzębnego Dziadka :love:

mar_tika

Post » Pt sty 09, 2009 16:34

Jakiż musi być seksy ten gościu! Taki bezzębny pocałunek! :lol: Marta piszę do Ciebie PW.

majencja

[poprzednia][następna]