Moderator: Estraven
MaryLux pisze:A ja mam bramę z kodem. I jak wciskam ten kod, koty natychmiast biegną do przedpokoju. A jeśli kod naciska wet - to chodu pod wersalkę
trawa11 pisze:MaryLux pisze:A ja mam bramę z kodem. I jak wciskam ten kod, koty natychmiast biegną do przedpokoju. A jeśli kod naciska wet - to chodu pod wersalkę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
annette88 pisze:Troche sie podbudowałam.. w innej grupie anglistka powiedziała, żeby się tym zaliczeniem tak nie przejmowac, będzie się zdawać,aż do skutku i że gramatyka będzie łatwiejsza.. w związku z tym jeszcze nikt sie nie uczył do tego.. do jednego egzaminu dopiero zaczynają czytac książki, tak jak i jano a materiał z drugiego podobno wchodzi dość szybko.. no to zostają dwie kobyły - psychologia spoleczna i socjologia prawa.. na to ostatnie zostawilam sobie 10 dni, bo facet lubi zadawac dziwne pytania
Mam mądrego kotapojeżdżamy z B. po blok, patrze w okna i widze mordkę melusiową
wołam : " Melka! Melcia ! " .. patrzy na nas. mowie Bartkowi : " Wejdź do klatki i zadzwon na domofon" .. Jak sie tylko zgubił to juz naciągała uszy, czy ktoś idzie. Jak zadzwonil domofonem to poleciala z okna do drzwi ;D
MaryLux pisze:A ja mam bramę z kodem. I jak wciskam ten kod, koty natychmiast biegną do przedpokoju. A jeśli kod naciska wet - to chodu pod wersalkę
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:A ja mam bramę z kodem. I jak wciskam ten kod, koty natychmiast biegną do przedpokoju. A jeśli kod naciska wet - to chodu pod wersalkę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciociu, ratujŁ polskie literki mi yjadlo, z i y sie yamienilz, co robic_
Inka
tosiula pisze:Cześć Melusiu, jak było na feriach świątecznych? Widziałaś choinkę?
Toril
kalair pisze:annette88 pisze:Troche sie podbudowałam.. w innej grupie anglistka powiedziała, żeby się tym zaliczeniem tak nie przejmowac, będzie się zdawać,aż do skutku i że gramatyka będzie łatwiejsza.. w związku z tym jeszcze nikt sie nie uczył do tego.. do jednego egzaminu dopiero zaczynają czytac książki, tak jak i jano a materiał z drugiego podobno wchodzi dość szybko.. no to zostają dwie kobyły - psychologia spoleczna i socjologia prawa.. na to ostatnie zostawilam sobie 10 dni, bo facet lubi zadawac dziwne pytania
wołam : " Melka! Melcia ! " .. patrzy na nas. mowie Bartkowi : " Wejdź do klatki i zadzwon na domofon" .. Jak sie tylko zgubił to juz naciągała uszy, czy ktoś idzie. Jak zadzwonil domofonem to poleciala z okna do drzwi ;D
Mądra kocinka!![]()
Widzisz,i nie trzeba było się tak denerwować angielszczyzną.![]()
Doberek dziewczynki!
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Troche sie podbudowałam.. w innej grupie anglistka powiedziała, żeby się tym zaliczeniem tak nie przejmowac, będzie się zdawać,aż do skutku i że gramatyka będzie łatwiejsza.. w związku z tym jeszcze nikt sie nie uczył do tego.. do jednego egzaminu dopiero zaczynają czytac książki, tak jak i jano a materiał z drugiego podobno wchodzi dość szybko.. no to zostają dwie kobyły - psychologia spoleczna i socjologia prawa.. na to ostatnie zostawilam sobie 10 dni, bo facet lubi zadawac dziwne pytania
Mądra kocinka!![]()
Widzisz,i nie trzeba było się tak denerwować angielszczyzną.![]()
Doberek dziewczynki!
jeszcze tej angielszczyzny sie trza nauczyc
annette88 pisze:MaryLux pisze:A ja mam bramę z kodem. I jak wciskam ten kod, koty natychmiast biegną do przedpokoju. A jeśli kod naciska wet - to chodu pod wersalkę
a skad one wiedzą, ze to wciska wet ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 23 gości