ulvhedinn pisze:Rudy jest u mojej cioci.![]()
A Whiskasa ciagle chyba nie ma....
No tak właśnie myslałam, że to ten Rudy i już jest szcześliwy...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Rudy jest u mojej cioci.![]()
A Whiskasa ciagle chyba nie ma....
ulvhedinn pisze:No ja wiem, czy szczęśliwy...Zakaz wychodzenia, odrobaczanie odpchlanie, wet zadek pokłuł i jeszcze zapowiedziały odjajczenie....
*anika* pisze:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~catalina pisze:Klusek
MAM NA IMIĘ KLUSEK I MINIMUM 12 LAT, SPĘDZONYCH NA PODWÓRKU, MIMO TEGO KOCHAM LUDZI, ŁAKNĘ ICH TOWARZYSTWA, UWIELBIAM BYĆ GŁASKANY, MIZIANY, SPAĆ Z "LUDZIEM" W ŁÓŻECZKU. STAŁO MI SIĘ OGROMNE NIESZCZĘŚCIE, MAM ZWYRODNIENIE JEDNEJ Z PRZEDNICH ŁAP, PORUSZAM SIĘ NA TRZECH, W TAKI STANIE NIE MOGĘ WRÓCIĆ NA PODWÓRKO, BARDZO, BARDZO PROSZĘ O DOM NA OSTATNIE LATA MOJEGO ŻYCIA, MOŻE NIE JESTEM PIĘKNY, ALE SERCE MAM OGROMNE.*anika* pisze:NEWS: Klusek został wykastrowany. Będzie szczepiony. Jest już odpchlony, odrobaczony, nie ma innych pasożytów zewnętrznych. Ma tylko bielmo na oku, ale nie jest ono niczym strasznym i nie przeszkadza absolutnie kotu w normalnym funkcjonowaniu.
Kontakt: catalina
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CoolCaty pisze:Dzidek nie może zostać w lecznicy. Musi znaleźć dom - stały lub tymczasowy. Ma co najmniej 10 lat. Wyniki krwi ma dobre, testy ujemne, jest wykastrowany, załatwia się do kuwety. Uwielbia inne koty, nie dostaje histerii na widok psów. Opieka nad nim w tej chwili sprowadza się do odkarmienia go, odkłaczenia, a potem kolejno odrobaczenia i zaszczepienia.
To Dzidek jeszcze w schronisku:![]()
mar9 pisze:Wczoraj Miki przekroczył TM[*]
Happy pisze: Stare koty są mądre i wspaniałe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości