koty średnio prawie wszystkie maluchy na antybiotyku ,oraz biegunka z powodu złej karmy [karma darling dla doroslych ] nie mamy kasy na inna chociaz purina .Pozatym nie radze sobie sama z dziczkami którym trzeba podawać leki poprostu mnie to przerosło ,mam ochote odpuściic .dziś byłam u weta mój kot nadal zapalenie płuc ,nela z chorym oczkiem juz lepiej więc to jest chociaż pocieszające
Kasiu, nieustannie Cię podziwiam, że sama potrafisz podołać tym wszystkim problemom. Wiem, że czasem ręcę opadają i ma się dość, mogę pomóc tylko finansowo - wysłałam przed chwilą 40 zł na Twoje konto. Bazarek jest w trakcie przygotowania, muszę zrobić zdjęcia, a wieczorem, jak wracam z pracy jest zbyt ciemno na dobre zdjęcia
Jaoko dzienkuje baRDZO ZA POMOC ZARÓWNO FINNANSOWA JAK I PSYCHICZNA DZIENKI WAM WSZYTSKIM ZE JESTESCIE
mam wiadomośc super dziś do domu pojechghala nela z brzeskich działek ta która myslałam ze zostanie umnie z powodu chorego oczka ,ale mimo wszytsko pojechała do domu bedzie mi jej brakowało jest cudowna
Kasiu ,sama widzisz jak ważna jest Twoja praca na rzecz kotów.
Gdybyś nie wzięła do siebie biedaków z działek, pewnie nie przetrwałyby zimy, a dzięki Tobie znalazł się dom.
Reszta też pewnie pójdzie do domków.
Jeśli znajdziesz czas i siły to może uaktualnij stan swoich kotków do adopcji, bo ja się już pogubiłam.
Pozdrawiam Cię cieplutko
Mam do adopcji kotke czarna -ale dzika pozatym w trakcie leczeia
na juz do adopcji jest trikolorka
TRIKOLORKA pYSIA NA JUZ DO ADOPCJI
A tu kocurek Laki jeszcze w trakcie leczenia bedzie mógł isc do domku tak około poniedziałku
TA PIERWSZA CZARNA KOTECZKA -TEZ JESZCZE JEST MA ZAPALENIE PUC
tU DWA DZIKIE BURASKI
ZDROWE
I OSTATNI NAJBARDZIEJ CHORY CZARNY KOCUREK [Z CMENTARZA] TROCHCE DZIKI ALE DAJE SIE ZLAPAC I KARMIC STRZYKAWKĄ