Kosma, jechać możesz z nami, najwyżej wrócisz z Karoliną ale gdzie się umówimy, bo czasu będzie mało?
Kastapra, jedziemy przez Hutę, ustaw gps na Kłaj, powinien doprowadzić Cie w okolice dworca albo na tę krzyżówkę, z której skręca się na dworzec
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:transportery i klatkę weźmiemy z Wielopola, ja muszę zrobić międzylądowanie w domu (nie pojadę przecież jako wielka pani prezes w lakierkach tylko muszę zmienić obuw i ciuchy do ganiania po śmietnikach) i na Wielopolu aby zabrać klatkę i kontenery. Tam są chyba ze trzy przynajmniej.
Kosma, jechać możesz z nami, najwyżej wrócisz z Karoliną ale gdzie się umówimy, bo czasu będzie mało?
Kastapra, jedziemy przez Hutę, ustaw gps na Kłaj, powinien doprowadzić Cie w okolice dworca albo na tę krzyżówkę, z której skręca się na dworzec
kosma_shiva pisze:a ktoredy przez hute??
moze przez dobrego pasterza albo okolice?
to ja bym do domu podjechala tez sie przebrac z lakierkow ( nie prezeskich co prawda) i ubrala cieplej.
chyba, ze nie macie po drodze, to moze innym razem.
Ale ja mam podbierak
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:a ktoredy przez hute??
moze przez dobrego pasterza albo okolice?
to ja bym do domu podjechala tez sie przebrac z lakierkow ( nie prezeskich co prawda) i ubrala cieplej.
chyba, ze nie macie po drodze, to moze innym razem.
Ale ja mam podbierak
podbierak musi jechać, już mówiłyśmy ostatnio z Kingą, że Ty masz to ustrojstwo, a tych maluchów za Boga inaczej się nie łapnie więc jesteś niezbędnato w takim razie zahaczymy o dobrego pasterza
Kinya pisze:Podjadę. Mam tylko jeden transporter łatwy do dezynfekcji i torbę, w ktorej wożę Kluska do weta.
Wiklinowy koszyk odpada.
Ale mogę dojechać pewnie dopiero około 19, na pewno nie wcześniej
Tweety pisze:Kinya pisze:Podjadę. Mam tylko jeden transporter łatwy do dezynfekcji i torbę, w ktorej wożę Kluska do weta.
Wiklinowy koszyk odpada.
Ale mogę dojechać pewnie dopiero około 19, na pewno nie wcześniej
my tez pewnie tak będziemy, może ciut wcześniej, jak nie zapomnę to wezmę jakiś termos z herbatą,
Kosma, bierz co masz
kosma_shiva pisze:[
Ale zabiore ze soba duzo sily
markopolo00 pisze:Nic nie pisałem żeby nie zapeszać
Korunia tyła i waga jej rosła nagle przestała jeść
okazało się że dostała ropnego zapalenia pyszczka
zęby mleczne nie wypadły i one prawdopodobnie spowodowały
zapalenie badania krwi nic nie wykazało jedynie stan zapalny
FiV i białaczka ujemna .
Dziąsła całe nabrzmiałe mleczaki które nie wypadły czernieją
I psują się powodując infekcje , ze względu na jej stan
brak możliwości uśpienia a co się z tym wiąże usunięcia
zepsutych zębów .
Kora znowu jest na kroplówkach i chemii leczniczej
Dostaliśmy maść na dziąsła za każdym razem kiedy jej wacikiem
smaruje kotka miałczy z bólu lekarstwa w płynie
sprawiają jej ból ----- niedobrze ----
![]()
![]()
![]()
![]()
catalina pisze:i co w Kłaju![]()
?? Boże w Krk -15 , o zgrozo!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 647 gości