Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
malkavianka pisze:". Piszę o tym nie bez powodu bo kiedy Agiss byla umowiona z Malkawianka na odebranie Panterek i zawiezianie ich do Nowego Domku, ktory czekal od rana nie mozna było zlapac żadnego kontaktu z Malkawianka i udalo się to dopiero poznym popoludniem. Okazało się ze Dziewczyna ostro zabalowala. Nie bede komentować tego faktu. Coz jak sie chce bawić to pewnie i mozna kosztem kotow? Pewnie niejedna osoba ktora wplacila Jej pieniazki, bylaby oburzona tym faktem? Szkoda słow poprostu. "
agiis-s pisze:malkavianka pisze:". Piszę o tym nie bez powodu bo kiedy Agiss byla umowiona z Malkawianka na odebranie Panterek i zawiezianie ich do Nowego Domku, ktory czekal od rana nie mozna było zlapac żadnego kontaktu z Malkawianka i udalo się to dopiero poznym popoludniem. Okazało się ze Dziewczyna ostro zabalowala. Nie bede komentować tego faktu. Coz jak sie chce bawić to pewnie i mozna kosztem kotow? Pewnie niejedna osoba ktora wplacila Jej pieniazki, bylaby oburzona tym faktem? Szkoda słow poprostu. "
niezbyt często bywam na watku, niedokładnie go czytam bo nie mam czasu i ochoty, ale stanowczo protestuję przeciw uzywaniu moich wypowiedzi w ten sposób!!!!!
Proszę nie wkładać w moje usta słów które nie wypowiedziałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jaga1001, Wix101 i 103 gości