ADOPCJE PUCHATKOWA II.. proszę o zamknięcie..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 05, 2009 15:40

Prosze o wstawienie rudasa do listy. Kicio na razie jest u wlascicieli.
Niekastrowany. Jada glownie kocie karmy, chyba w wiekszosci Whiskas, mieso, serki.. Jest niewychodzacy, mieszka bez innych zwierzat, nie znam wiec reakcji na inne koty czy psa. Oddawany z powodu alergii (no i urodzilo sie male dziecko, ale alergie ma tatus dziecka...)
Byl dawno temu szczepiony.
Nie zabiore go. Dzisiaj dostalam telefon, ze na klatce blaka sie czarny pers.. :crying: Zglosilam do schroniska. Mam nadzieje, ze go ktos szuka i to tylko efekt zabawy sylwestrowej.. W srode Basza ma jechac do Poznania i w tym samym dniu mam zabrac czarnego, bo on juz zupelnie nie ma sie gdzie podziac.. Jak wyjdzie cos innego i ktos sie po niego zglosi, to wezme rudego. Ja juz po prostu nie wiem co robic... Jak lawina to lawina.. :?
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pon sty 05, 2009 15:43

_kathrin pisze:szczęśliwe zakończenie, skopiowane

_kathrin pisze:takie duże jeszcze pokażę

Rudy, który podczas odwiedzin znajomych dostał imię Tony Soprano. Przecudowny duży miziak. Cudownie spokojny i grzeczny do czasu... :twisted: Tomy wreszcie się rozruszał, zaczął się bawić i coraz chętniej uczestniczy w dzikich gonitwach moich podlotków. miaukoli o jedzenie choć wcześniej grzecznie czekał na swoją kolej (tu zły wpływ moich rozdartych rezydentów)

Tony ma już zaklepany dom. Zostanie towarzyszem cioci mojego znajomego. Ciocia ma tendencję do rozpuszczania więc w umowie adopcyjnej chyba muszę dopisać załącznik o nie przekarmianiu wiecznie głodnego kotka ;)
Obrazek Obrazek

tu z miną "ależ to nie my zdemolowaliśmy tunel!!"

Obrazek

przyłapani na szaleństwach
Obrazek

planowany termin przeprowadzki to najbliższy czwartek. Tony zamieszka w Otwocku gdzie go osobiście zawiozę

YEEEEEEEEEEEE :P :P :P
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pon sty 05, 2009 15:59

MOJE OSOBISTE NAJGORĘTSZE PODZIĘKOWANIE DLA KATHRIN......
niech go tylko Pani Ciocia nie wypuszcza...... :(
Serniczek

Post » Pon sty 05, 2009 17:28

ja pierdzielę Sernik aleś pesymistka 8O

Rudy idzie do domu niewychodzącego dla mnie to taka oczywista oczywistość że nie przyszło mi do głowy żeby to pisać :oops:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pon sty 05, 2009 18:22

Bardzo cieszy szczesliwe zkonczenie historii Tony'ego :D :D :D
Zycze takich happy endow wszystkim Waszym podopiecznym, w ogole wszystkim potrzebujacym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon sty 05, 2009 18:48

_kathrin pisze:ja pierdzielę Sernik aleś pesymistka 8O

Rudy idzie do domu niewychodzącego dla mnie to taka oczywista oczywistość że nie przyszło mi do głowy żeby to pisać :oops:

ja tak tylko na wszelki wypadek...gdyż jak mawiał Kłapouchy"wypadek to jest taka dziwna rzecz której nie ma dopóki się nie zdarzy"
Serniczek

Post » Pon sty 05, 2009 20:03

Serniczku, ja bardzo, ale to bardzo chciałbym być przy choć jednej Twojej rozmowie adopcyjnej... 8) :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon sty 05, 2009 20:11

pozwolę sobie wkleic kicie

8 letnia prześliczna koteczka mieszaniec z kotką norweska leśną szuka dobrego odpowiedzialnego domu - najlepiej bez dzieci i innych kotów.
Koteczka bardzo silnie zaczła okazywać zazdrość o dziecko, co objewiło się skikaniem na wszystkie dziecięce rzeczy, wózek, łóżeczko oraz na inne miejsca w mieszkaniu.
Właściciele dbaja o koteczkę - jest regularnie szczepiona i badana. Mają mi podesłać ostatnie wyniki badań ( w tym profil nerkowy i wątrobowy ) choć jak twierdza wyniki są ok.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kotka ma swoj watek tu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86649&highlight=

poprosze o podniesienie od czasu do czasu i pomoc w szukaniu domu.
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon sty 05, 2009 21:37

MariaD pisze:Serniczku, ja bardzo, ale to bardzo chciałbym być przy choć jednej Twojej rozmowie adopcyjnej... 8) :D

...ups :oops: :oops: Serniki są pod tym względem potforami......Aamms coś o tym wie... :oops: :oops:
Serniczek

Post » Pon sty 05, 2009 21:45

MariaD pisze:Serniczku, ja bardzo, ale to bardzo chciałbym być przy choć jednej Twojej rozmowie adopcyjnej... 8) :D

Taaaa, to mogłoby być niesamowite przeżycie... :lol: :lol:
Aniada

Post » Pon sty 05, 2009 21:55

A nie da się takiej rozmowy sfilmować. To byłby forumowy hit - krótki, instruktażowy film " o zabijaniu" :dance: :dance2: :aniolek:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pon sty 05, 2009 22:02

Jek pisze:A nie da się takiej rozmowy sfilmować. To byłby forumowy hit - krótki, instruktażowy film " o zabijaniu" :dance: :dance2: :aniolek:

:ryk:

Niewiele wiem.. też bym obejrzała taki film.. :twisted:

dalia, wkleilam Twoja kicie w pierwszym poscie watku.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon sty 05, 2009 22:18

Dawno mnie tu nie było..
No i co z tym rudym ?

Napisałam w wątku,że może być.
ale nie wiem o co chodzi,
bo zajęta byłam ostatnim domkiem dla tymczasika...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon sty 05, 2009 22:18

Wiem! :idea: Zaproszę Serniczka na rozmowę z jakimiś chętnymi na Edzia i sfilmuję aparatem. Zabić ich nie zabije, bo nie mam ogródka do zakopywania. :twisted: A może się czegoś nauczę? :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon sty 05, 2009 22:20

Ooo, z pewnością! Nauczysz się, jak poradzić sobie BEZ ogródka. 8)
Aniada

[poprzednia][następna]