BIAŁA-BURA wyrzucona bo się okociła !!! Już w nowym domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 05, 2009 21:08

Kordonia jak sądzisz, koteczka moim zdaniem zaczyna łapać ten koci katar. Jak zacznę jej szukać domku przez ogłoszenia boję się, że jak napiszę o kocim katarze to nie będą jej chcieli a jak nie napiszę, że trzeba podleczyć ją to ktoś zaniedba.

Może nasze schronisko teraz będzie leczyć kotki, wiesz coś? Może jak Ania z animalsów wiedziałaby o koteczce, że zaczyna byc chora może dałaby ja na leczenie a wówczas znalezienie domku byłoby prostsze?

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Pon sty 05, 2009 21:10

deathgs pisze:Kordonia jak sądzisz, koteczka moim zdaniem zaczyna łapać ten koci katar. Jak zacznę jej szukać domku przez ogłoszenia boję się, że jak napiszę o kocim katarze to nie będą jej chcieli a jak nie napiszę, że trzeba podleczyć ją to ktoś zaniedba.

Może nasze schronisko teraz będzie leczyć kotki, wiesz coś? Może jak Ania z animalsów wiedziałaby o koteczce, że zaczyna byc chora może dałaby ja na leczenie a wówczas znalezienie domku byłoby prostsze?

Kiedy widziałaś ten katar? Byłaś potem jeszcze w schronisku?
Ja w piatek tego nie zauwazyłam. Wg mnie nie miała kataru.
Jutro bedę w schronisku, obejrzę ją dokładnie.
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon sty 05, 2009 21:22

Wiesz co jak kotkę wyciągnięto na dwór to zaczęła kichać. Jest zimno może od tego ale sama nie wiem. Bo innych rzeczy nie widać faktycznie na nosku i buźce.

deathgs

Post » Wto sty 06, 2009 18:02

Wątek własciwe można zamknąć, bo wczoraj koteczka poszła do nowego domu. Tak mi dziś powiedziano w schronisku.
I faktycznie jej nie było/
Obrazek

kordonia

Post » Wto sty 06, 2009 18:06

Mam nadzieję,że trafił się dobry domek.Jakoś spokojniejsza jestem,kiedy na forum są wieści z nowego domku.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto sty 06, 2009 18:28

ewar pisze:Mam nadzieję,że trafił się dobry domek.Jakoś spokojniejsza jestem,kiedy na forum są wieści z nowego domku.

No własnie, szkoda,z e tak wyszło,z e nie wiadomo, kto wziął kota.
Trudno. MOzna miec tylko nadzieje, że to ktoś fajny, kto kota wysterylziuje i nie wyrzuci po raz kolejny.
Obrazek

kordonia

Post » Wto sty 06, 2009 20:46

ojej, no mam nadzieję, że to dobry domek. Kurcze... będę się trochę martwić ale no trudno.

Trzymam za małą kciuki. Tylko boshe pewnie ten ktoś jej nie wysterylizuje i znów zajdzie :evil:

deathgs

[poprzednia]