Kotika jak są wieści, to domek dobry!
Wszystkiego dobrego w nowym roku!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iza5 pisze:Kotika jak są wieści, to domek dobry!
Wszystkiego dobrego w nowym roku!
kotika pisze:
~~~~~~Leśny Chłopiec.~~~~~~
Szłam do weta z Becky, maleńką półpersiczką. Po drodze weszłam do zoologu. Było tam małe skupisko ludzi, a na ladzie kociak jadł royala. Okazało się, ze zastanawiano się czy dzwonić do schronu, bo kociaka nikt nie chciał wziąść do domu. Do zamknięcia sklepu została godzina i trzeba było coś zdecydować. Kociaka znalazły, a właściwie zapędziły na drzewo dwa wielkie psy, w lesie koło Otomina. Ich właścicielka zabrała kociaka i poszukiwała domu kociaka, ale nikt z miejscowych go nie znał i nie chciał. Prawdopodobnie ktoś go przywiózł i zostawił, przecież kociak sobie poradzi w lesie.![]()
Nie muszę chyba dodawać, że do weta poszłam nie z jednym a z dwoma kociakami. Mały został odpchlony i odrobaczony. Był zdrowy, tylko bardzo wychudzony, kręgosłup sterczał jak płotek. Dziwne, ale pomimo tego nie rzucał sie na jedzenie. Był oczywiście zupełnie domowym kociakiem, kuwetkowym.
Do tego okazał się niesamowitym luzakiem. Do mojego domu wszedł, jakby mieszkał tu zawsze, jeśli nawet jakiś kot na niego prychnął, on nie przyjmował tego do wiadomości. Jest prześliczny, bardzo ciemny, boki cętkowane, grzbiet prawie czarny, obsypany pozłotą. Bardzo miły, bardzo przytuliński, miziak i ciasteczkowicz zawołany.![]()
A oto on.![]()
![]()
![]()
Sklep zoologiczny, który patronuje Leśnemu Chłopcu, ufundował dla niego 5 % rabatu dożywotnio! Tak więc maluch już się dorobił sponsora.
kotika pisze:Szukamy domów.
kotika pisze:Kociaki z 1 strony zapraszają.
kotika pisze:Kociaki z 1 strony zapraszają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 219 gości