Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 04, 2009 19:23

Tyle pięknych kotów do adopcjii. :( Popytam znajomych, może chcą kota...
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Od: Śro lut 13, 2008 14:45

Post » Nie sty 04, 2009 22:07

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopaki :lol: pilna sprawa w tym tygodniu musimy zorganizować przejazd Karmelka Jacusia do domku stałego, opcje są dwie może to być albo Opole albo Brzeg - może ma ktoś jakiś pomysł albo mozliwości. Domek już na Jacusia czeka, a on tak długo przebywa już w kociarni :(

Jakby się transport nie znalazl to wujek Piotrek moze we wtorek go zawieźć, zadzwon do niego Tereniu i umówcie sie

O kurczę super wieści Karmelkowi w końcu nalezy się normalny domek :ok:
Gapa też konczy leczenie i domek na nia czeka :wink:
Mam też domek dla jednego z kocurków.Pod koniec miesiąca pojedzie Kubuś od Basi lub jeden z chłopaków od Cleo
Jutro (w zależności od warunków drogowych )ma podjechać domek dla jednej z naszych kotek z kociarni

Ze złych wieści :
-wczorajszy nowy nabytek który porzyjechał ze schroniska ma świerzba w uszach jak cholera.
USZY CZYSCIC TRZEBA 2xDZIENNIE I zakrapiać oridermylem
-Dziadek zeby było mało dostał potężnej infekcji oka.Jutro wezme go do weta
-a na deser śmiem twierdzić że naszym schronie mamy grzyba !!!!!
Sali między oczami pojawiły się zmiany na skórze!!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sty 04, 2009 23:08

OK to jutro skontaktuję się z Piotrusiem , Magdzie odpowiada wtorek na odebranie Karmelka :) Filipkowi uszy wyczysciłyśmy na tyle ile się dało i zakropiłyśmy oryermylem, ale jak się mamy pozbyć grzyba to nie mam pomysłu niestety :cry: może ktoś ma jakiś madry pomysł co robić w takich przypadkach :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie sty 04, 2009 23:20

a lampa na grzyba nie zadziała? rozumiem, ze w scianach i powietrzu?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon sty 05, 2009 1:06

Czekoladka pisze:Tyle pięknych kotów do adopcjii. :( Popytam znajomych, może chcą kota...

Dzieki czekoladka, ja też rozsyłam, nie wiem z jakim skutkiem ale sumienie mam spokojniejsze :wink: A kotki mamy słodkie a jeszcze po opiece naszych kocich aniołów na dwóch nogach staja się zdrowsze i to nie tylko fizycznie :D Pozdro
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pon sty 05, 2009 9:24

Bazarek jzu zakonczony - jesli mozna to poprposzę nr konta na ktory mozna przelać pieniazki zbazarku :) pozdrawiam!!!
Obrazek

MadzikZoonatura

Od: Nie mar 23, 2008 22:46

Post » Pon sty 05, 2009 14:37

Tereniu, Marto,
sprawdzałam lampa na pewno niszczy grzyba i tej jonizator co Wam dałam też cześciowo. Trzeba by wynieść koty i naświetlić klatki koce itp. tylko gdzie wynieść??? 8O 8O

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon sty 05, 2009 18:32

MadzikZoonatura pisze:Bazarek jzu zakonczony - jesli mozna to poprposzę nr konta na ktory mozna przelać pieniazki zbazarku :) pozdrawiam!!!

poszło pw z danymi .Wielkei dzięki za pomoc dla naszych podopiecznych

mar_tika

Post » Pon sty 05, 2009 18:35

Filomen pisze:Tereniu, Marto,
sprawdzałam lampa na pewno niszczy grzyba i tej jonizator co Wam dałam też cześciowo. Trzeba by wynieść koty i naświetlić klatki koce itp. tylko gdzie wynieść??? 8O 8O

Ewa dobrze wiedzieć .Naświetlimy napewno pomieszczenie ,jak tylko trochę się odkocimy:)Monika znalazła też na allegro środek grzybobójczy.Muszę zamówic kilka flaszek :wink:

mar_tika

Post » Pon sty 05, 2009 19:05

A to jeszcze nieśmialo zaproszę do podbijania lub zakupu :wink:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3901511#3901511

mar_tika

Post » Pon sty 05, 2009 20:21

No i kolejna bida .
Mikuś znalazła go na ulicy.Dostał na imie Miłek i mieszka u Mikusia .Wiek około 4-5 mies
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Post » Pon sty 05, 2009 23:01

hoopsasa do górnego lasa :lol:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pon sty 05, 2009 23:10

terenia1 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3893857#3893857
Dziewczyny bardzo proszę wszystkich, którzy mają przydzielone stronki do wystawiania ogłoszeń o zrobionie tej kici ogłoszeń, kotka bardzo potrzebuje domku ze wzgledu na bardzo poważna alergię 4 letniego dziecka, kotka należy do byłej pracownicy sosnowieckiego schroniska zresztą została z naszego schroniska przez nią przygarnięta, ale niestety sprawy się skomplikowały. Dziecko ma powazne zmiany skórne i niestety nawet podwójne dawki leków nie pomagają :( Telefon kontaktowy w ogłoszeniach możecie podawać do mnie, a ja po wstępnym przesiewie bedę kontaktowała te osoby z panią Marzenką.
Sprawa jest dość pilna!!! więc proszę o w miarę szybkie robionie ogłoszeń, jeśli zdjęcia z wąku nie będą sią nadawały to na maila poprzesyłam Wam zdjęcia, które dostałam od Pani Marzeny.

przypominam o ogłoszeniach dla Laluni - pilna sprawa czy są porobione

terenia1

Post » Wto sty 06, 2009 0:46

Dziewczyny i chłopaki trzymać kciuki :) jutro rudy Jacuś Karmelek jedzie do stałego domku, kciukasy potrzebne - wszystko juz ustalone z rana TŻ czyli Piotruś od Ewci wyrusza z Jacusiem w trasę :) trzymać kciuki :) będziemy czekali na relację z nowego domku - on strachliwy jest, a jutro jeszcze bedzie miała wielkiego stresa, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży dobrze :?: oby

terenia1

Post » Wto sty 06, 2009 8:45

terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopaki trzymać kciuki :) jutro rudy Jacuś Karmelek jedzie do stałego domku, kciukasy potrzebne - wszystko juz ustalone z rana TŻ czyli Piotruś od Ewci wyrusza z Jacusiem w trasę :) trzymać kciuki :) będziemy czekali na relację z nowego domku - on strachliwy jest, a jutro jeszcze bedzie miała wielkiego stresa, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży dobrze :?: oby

:ok: :ok: :ok: będzie dobrze :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]