Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB Dziękuje za Życzenia - Tesia równieżmb pisze:Mruczko, piękne są Twoje Noworoczne życzenia![]()
A jeśli nawet niektóre z nich na razie nie mogą się urzeczywistnić, to jednak prędzej czy później, dzięki takim ludziom, jak Ty, na pewno coraz więcej rzeczy będzie zmieniać się na lepsze i o to przecież chodzi
Ja życzę Tobie i Tesi, abyście w Nowym Roku były zdrowe, szczęśliwe i mogły cieszyć się w pełni wspólnie spędzanymi chwilami :D
Witaj ZUZIU 1 dziękujemy za Życzeniazuzia 1 pisze:Mruczka wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie i Tesi.
Zdjęcia przepiękne.
Powiadasz, że cały czas u nas jesteśzuzia 1 pisze:Mruczko ja u Was jestem cały czas.Mało się udzielam w piśmie ale chętnie czytam o Tesi.Pozdrawiam serdecznie.
Mruczka78 pisze:KITKOWA mam pytanie czy Ty masz tutaj swoją stronkę????? Jeżeli tak prosze o namiary![]()
. Też bym chciała pooglądać to Twoje kocię
. Jeżeli nie masz to najwyższy czas aby założyć prawda Łobuziaku
![]()
No wiesz, żeby tyle już być na forum i nie założyć swojego wątusiu oj oj jak mi smutnokitkowa pisze:Mruczka78 pisze:KITKOWA mam pytanie czy Ty masz tutaj swoją stronkę????? Jeżeli tak prosze o namiary![]()
. Też bym chciała pooglądać to Twoje kocię
. Jeżeli nie masz to najwyższy czas aby założyć prawda Łobuziaku
![]()
Nie mamy wątku. Nie mamy łobuzerskiej śmiałości
KITKOWA wielka prośba do Ciebie ..... PROSIMY o więcej zdjęć twojego futerka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 94 gości