MarciaMuuu pisze:Informuję, że na własne oczy widziałam, że Dexter nie jest rudy![]()
On jest taki faktycznie lilowo-beżowo-rudopodobny
No bo kotosmita, więc nie może być tak po prostu, pospolicie i po ziemsku rudy. Lilowo-beżowo-rudopodobny tyż pikny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:Informuję, że na własne oczy widziałam, że Dexter nie jest rudy![]()
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Informuję, że na własne oczy widziałam, że Dexter nie jest rudy![]()
No bo kotosmita, więc nie może być tak po prostu, pospolicie i po ziemsku rudy. Lilowo-beżowo-rudopodobny tyż pikny
JoasiaS pisze:Chat pisze:Kotosmita u nas wyladowal![]()
A jaki przystojniak! RUDY
alus1 pisze:jakby kosmici mieli być tacy to niech lądują
JoasiaS pisze:alus1 pisze:jakby kosmici mieli być tacy to niech lądują
Może lepiej nie, bo jak znam swoje szczęście, będą spadać akurat przy mojej drukarni i oczywiście niezwykle pilnie potrzebować domków...
Chat pisze:Uffffff, wlasnie wrocilam i jestem padnieta. Ale niezwykle zadowolona, jak kazda baba, ktora byla na zakupach ciuchowychWczoraj wieczorem bylismy na kolacji u przyjaciol, apotem do 2 w nocy gralismy w karty
A dzis o 9 pojechalam z inna psiapsiola do Brukseli na soldy - zimowa wyprzedaz. Ubrac rodzine, zwlaszcza dzieci. Kotuchy zstaly pod opieka TZ-ta i narybku. Dexter oczywiscie zwiedzil i obwachal wszystkie siatki
Fiona od razu mi sie przyznala, ze w sumie, to ona chetnie by cos zjadla
Chanelle mnie dokladnie obwachala. Wszystko gra
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 67 gości