No i kto dziś znajdzie domek?
Kto właśnie dziś stanie się szczęśliwym posiadaczem kota???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3893857#3893857
Dziewczyny bardzo proszę wszystkich, którzy mają przydzielone stronki do wystawiania ogłoszeń o zrobionie tej kici ogłoszeń, kotka bardzo potrzebuje domku ze wzgledu na bardzo poważna alergię 4 letniego dziecka, kotka należy do byłej pracownicy sosnowieckiego schroniska zresztą została z naszego schroniska przez nią przygarnięta, ale niestety sprawy się skomplikowały. Dziecko ma powazne zmiany skórne i niestety nawet podwójne dawki leków nie pomagająTelefon kontaktowy w ogłoszeniach możecie podawać do mnie, a ja po wstępnym przesiewie bedę kontaktowała te osoby z panią Marzenką.
Sprawa jest dość pilna!!! więc proszę o w miarę szybkie robionie ogłoszeń, jeśli zdjęcia z wąku nie będą sią nadawały to na maila poprzesyłam Wam zdjęcia, które dostałam od Pani Marzeny.
Nesca38 pisze:Moje koty po przypominjącym szczepieniu są mówiąc oględnie ciężko choreKama się czołgała do kuwety na siku. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Nesca38 pisze:Moje koty po przypominjącym szczepieniu są mówiąc oględnie ciężko choreKama się czołgała do kuwety na siku. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopakipilna sprawa w tym tygodniu musimy zorganizować przejazd Karmelka Jacusia do domku stałego, opcje są dwie może to być albo Opole albo Brzeg - może ma ktoś jakiś pomysł albo mozliwości. Domek już na Jacusia czeka, a on tak długo przebywa już w kociarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alama, Google [Bot] i 128 gości