Mam nadzieję ,ze teraz juz zawsze tak będzie

Pozdrowionka od zajoncowatego Bazylka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Zajonc, jakis ty seksowny
Zajonc pisze:I chciałem jeszcze bardzo serdecznie przywitać Moje Nowe Ciociofanki
Fazi-monę!![]()
Pisiokot!![]()
Orchidkę!![]()
JoasięS![]()
Anuk
A Stare Ciociofankiktóre zarejestrowały się do wczoraj, chciałem uspokoić, że nadal figurują na Liście w Moim Zeszyciku
![]()
^*^
Zajonczek.
orchidka pisze:Zajonc pisze:I chciałem jeszcze bardzo serdecznie przywitać Moje Nowe Ciociofanki
Fazi-monę!![]()
Pisiokot!![]()
Orchidkę!![]()
JoasięS![]()
Anuk
A Stare Ciociofankiktóre zarejestrowały się do wczoraj, chciałem uspokoić, że nadal figurują na Liście w Moim Zeszyciku
![]()
^*^
Zajonczek.
Jejku, co za zaszczyt... zostałam zauważona![]()
Zajonczku oficjalnie pragnę zadeklarować Ci dozgonną miłość i pełne oddanie![]()
Anuk pisze:orchidka pisze:Zajonc pisze:I chciałem jeszcze bardzo serdecznie przywitać Moje Nowe Ciociofanki
Fazi-monę!![]()
Pisiokot!![]()
Orchidkę!![]()
JoasięS![]()
Anuk
![]()
^*^
Zajonczek.
Jejku, co za zaszczyt... zostałam zauważona![]()
Zajonczku oficjalnie pragnę zadeklarować Ci dozgonną miłość i pełne oddanie![]()
No ba! Nawet wykrzyknik dostałaś. A ja nieNie wiem, czy Miłościwie Nam Panujący mniej mnie polubił niż inne ciotki?
No bo to sa nogi zajenczepisiokot pisze:
Zajączku, Twoje nogi, nogi![]()
Nogi są absolutnie doskonałe ! co za linia, kształt pęcinki idealny, to udo wdzięcznie i lekko zaokrąglone... a stópki to już osobny temat - miód
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 426 gości