Dziś
Beatka rano zawiadomiła mnie triumfalnym smsem - ZŁAPAŁAM KOTA!!!
Co znaczyło, że Krecik dał się podejść i spakować

Trochę się obawiałam o integralność cielesną opiekunki, ale widocznych ran nie zauważyłam...
kota pojechała do lecznicy - zostawiłam ją i w nogi, coby uniknąć obrażeń

Nie ma co, ma chaaarrrakter
Drogę powrotna kicia przebyła w kocim TAXI, za które dziś robiła kochana
1969ak.
Wieczór natomiast był fotograficzny. Najpierw super fajna Tri z Czarnej Białostoczkiej od
martyski Ale fajna kota- taka mega-grzeczna.
Była tresowana kiełbasą dziś

Będzie fotostory na kotkowie jak nic...
Poczytajcie sobie tu - "jak sfotografować kota"
http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=34
Jest w kotkowie w dziale "pierwsza pomoc"
A to jedna z inteligentniejszych min
POznałam też rezydentów - śliczna czarnulkę z ZOO Natura i biało-rudego młodzieńca. COś mi ten rudzielec bardzo przypomina kicie z Gospodarskiej (seria Rubika i Milusia) - martyska dostała go od ludzi, którzy wzięli go nieco wcześniej ale alergia

Ew. kotkę z KOzłowej - bo miał być dziewczynką

...
Potem u pani Ani bardzo aktywny psiutek. Ech, fotografowanie kotów jest jednak prostsze... Bo a/sa mniejsze b/raczej nie naskakują na fotografa
Ale generalnie też działają na kiełbasę...
Potem jeszcze jedna sesja - milutki szczeniaczek, który został znaleziony w Nowy Rok w kontenerze na śmieci. Pięknotka maleńka. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby takie cudo zamknąć w kontenerze w takie zimno...

I zanim wróciłam do domu zadzwonił fajny pan z Wasilkowa, że kicia Tri od martyski mu się podoba. I pojechał i zabrał... Ale się cieszę, że toto cudo poznałam osobiście
PRAWIE też dziś sprzedałam bąble od
Szałwii. Pani chciała jednego- Plamka. Ale użyłam całego uroku osobistego i była gotowa poznać też Korka. I już prawie się umówiłyśmy kiedy okazało się, że pani mieszka w .... Opolu. Ech, umiejętność czytania ze zrozumieniem... A produkowałam się ze 25minut...
Basica przysłała dziś kocie wynurzenia - w całości w kotkowie - fajne

Zatytułowałane "Ech,kocie życie..." Trzeba przyznać że Basica ma talent. może zostanie copywriterem kotkowa ???