behemotka pisze:Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
Cudne życzenia!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
behemotka pisze:Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
kalair pisze:behemotka pisze:Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
Cudne życzenia!![]()
Zjada to co zwróci? Toż to bardzo ekonomiczny kotbehemotka pisze:O żesz, ale się kulinarnie zrobiło
To ja w temacie dodam coś od siebie: Rzyguś ZNOWU udowodnił, że kot jednak może jeść 24/7. W tę... i z powrotem... w tę... i z powrotem...![]()
![]()
behemotka pisze:Swoją drogą, kotki sobie skaskę ładnie wychowały
Biegają po tapetach, a ta się jeszcze cieszy
Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
moś pisze:kalair pisze:behemotka pisze:Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
Cudne życzenia!![]()
O Jessu, faktycznie, to sie dołaczam
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:behemotka pisze:Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
Cudne życzenia!![]()
Hmm..Nie wiem,czy to nie będzie gwóźdź do trumny!![]()
![]()
skaskaNH pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:behemotka pisze:Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
Cudne życzenia!![]()
![]()
Ne, ne, ja sobie zaraz spiszę nicki życzliwych i już wiem, kto mi będzie tapetowł pokój
skaskaNH pisze:Zjada to co zwróci? Toż to bardzo ekonomiczny kotbehemotka pisze:O żesz, ale się kulinarnie zrobiło
To ja w temacie dodam coś od siebie: Rzyguś ZNOWU udowodnił, że kot jednak może jeść 24/7. W tę... i z powrotem... w tę... i z powrotem...![]()
![]()
![]()
skaskaNH pisze:No oczywiście, że doceniam Waszą życzliwość, ale spis jest po to, żeby jakiś grafik prac rozpisać, front robót zorganizowaćkalair pisze:My tak życzliwie Skaska,a Ty tu z jakimiś spisami..A fe!
skaskaNH pisze:Zjada to co zwróci? Toż to bardzo ekonomiczny kotbehemotka pisze:O żesz, ale się kulinarnie zrobiło
![]()
skaskaNH pisze:behemotka pisze:Swoją drogą, kotki sobie skaskę ładnie wychowały
Biegają po tapetach, a ta się jeszcze cieszy
Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
Ja sie zaraz wezmę za wychowywanie zarazy![]()
Bardzo Wam dziekuję za życzenia dla Niuni, ale wolałabym, żeby to zdrowie się mniej destrukcyjnie manifestowało
skaskaNH pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:behemotka pisze:Super, że z Niunią lepiej, oby w świetnej formie zdarła całą tapetę!
Cudne życzenia!![]()
![]()
Ne, ne, ja sobie zaraz spiszę nicki życzliwych i już wiem, kto mi będzie tapetowł pokój
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka i 73 gości