Poczytałam i ....dopiero teraz sobie uzmysłowiłam jaka Ty jesteś młoda !!!!! Ja przy Tobie to ruiny Rzymu. Nie wiem czemu akurat to było pierwszą refleksją po obejrzeniu tej stronki. W każdym razie będę trzymac kciuki. Na pewno!!!
Oglądam i oglądam i zdecydować sie nie mogę... W obu fryzurach ładnie wyglądasz. W krótkich tak elegancko, w dłuższych bardziej dziewczęco A TŻ-towi w których się bardziej podobasz?
Bo mój to tylko długie...
W tym sęk, że on poprosił o zapuszczenie on wie, że mi wygodniej w krótkich, ale woli dłuższe...ale skoro mówisz, że bardziej dziewczęco, to może czas się zacząć odmładzać
Ty i odmładzanie... wiele nastalotek mogłoby Ci pozazdrościć figury, wyglądu i energii Swoją drogą ciekawe czemu panowie wolą dłuższe włosy? Chociaż raz spotkałam fryzjera który uwielbiał ścinać na krótko, nawet bardzo krótko i rzeczywiście dziewczyna z naprawdę długich po jego ścięciu wyglądała rewelacyjnie
Może dlatego, że kobiety dążą do uniseksu, a mężczyźni wciąż wolą kobiece kobiety...dłuższe włosy, spódnice, pończochy, szpilki - kwintesencja kobiecości
Oj tam, zaraz nie lubi...sama chyba nie umiałabym komuś doradzić
Wiecie co dziewczyny, miałam dziś hardcorowe przeżycia, ponieważ przeżycia sa biegowe, więc opisałam je w blogu i nie będę powtarzać tutaj. Odnośnik macie w moim podpisie pod www
W każdym bądź razie - zrobiłam coś, o co nigdy bym siebie nie podejrzewała...