Chat pisze:Moj brat mial. Za TM. Na pewno bedzie jeszcze mial kotka, jak bedzie gotowyI nikt poza nim
Jakby co, mogę ukraść dla niego Adolfa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Moj brat mial. Za TM. Na pewno bedzie jeszcze mial kotka, jak bedzie gotowyI nikt poza nim
JoasiaS pisze:Chat pisze:Moj brat mial. Za TM. Na pewno bedzie jeszcze mial kotka, jak bedzie gotowyI nikt poza nim
Jakby co, mogę ukraść dla niego Adolfa. Nie pożałuje
![]()
![]()
gpower pisze:ja mam na podwórku 5 dachowcow, zbudowalem im bude zeby nie marzly. Ale są dzikie i nie daja sie podejsc. Nie wiem jak je oswoić..
Nic dodac, nic ujac!JoasiaS pisze:gpower pisze:ja mam na podwórku 5 dachowcow, zbudowalem im bude zeby nie marzly. Ale są dzikie i nie daja sie podejsc. Nie wiem jak je oswoić..
Załóż osobny temat. Na dole forum jest przycisk NOWY TEMAT - użyj go. Nadaj tytuł i opisz sytuację. Na pewno otrzymasz szereg porad od doświadczonych kociarzy
Monostra pisze:No widzisz, po prostu potrzebna była wolna chata, bez wścibskich dorosłych. Lepsze to niż przerywanie rui tabletkami
. Na wszelki wypadek potrzymamy już kciuki za bezstresową sterylkę
.
Chat pisze: Ach i wetka twierdzi, ze ten nagly i niespodziewany koniec rujki u malej moze miec nierozerwalny zwiazek z Dexterem![]()
Wyglada na to, ze zabawe w noc sylwestrowa jednak mieli szampanska!
Chat pisze:Adolf juz ma fuche w drukarniJak mi sie rodzina zdecyduje, dam znac!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, muza_51 i 29 gości