Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nesca38 pisze:Dziś moje kotki doznały samych silnych wrażeń! Przyjemnych i nie!
To nieprzyjemne to powtórka szczepienia: Nesca sie obraziła, że ją wydałam w ręce wetaKama nieszczęśliwa, bo tam za oknem takie piękne płatki śniegu do upolowania a wet zabronił wychodzić do poniedziałku
![]()
To przyjemne: odwiedziny DT tj. Kloe![]()
Było myzianko i wariacje na temat wstążkii polowania na nią
Liczymy na ponowne odwiedziny
halbina pisze:Dziś w nocy (w Sylwestra) zaginął airedale terrier . Ma na imię Forest , tatuaz ma w pachwinie : H 366 , mieszka w Przezchlebiu czyli okolice Gliwic, Pyskowic .... jakiekolwiek informacje proszę kierować do mnie lub na numer tel. 0322794738. Właściciele szukają już psa od kilkunastu godzin. Każda pomoc i informacja bardzo potrzebna.
wiek Foresta: ok 3 lat,
kolor sierści: rudo - czarny,
na szyi miał założoną łańcuszkową kolczatkę.
Pies uciekł z domu w Przezchlebiu wystraszony hukiem sylwestrowych petard. Obawiamy się że zabłądził i nie potrafi samodzielnie odnaleźć drogi do domu. Może być widziany w okolicach Gliwic, Zabrza, T.Gór a w szczególności Zbrosławic, Ziemięcic, Pyskowic, Czechowic, Czekanowa, Szałszy, Kamieńca, Świętoszowic.
Prosimy wszystkich o pomoc w odnalezieniu naszego psa. Za pomoc w odnalezieniu psa przewidziana jest nagroda.
Telefon 032/279-47-38 lub 602-69-17-06.
http://www.dogomania.pl/forum/f96/ai...westra-128205/
mar_tika pisze:A ja znowu sentymentalnie![]()
Pamietam jak Nesca do nas trafiła .Pan ja przyniósł w kartonowym pudele wraz z dzieciaczkami.
Miałyśmy do wyboru albo Nesca z maluchami trafi do lasu ,albo ja przyjmiemy.
Super wybór.Co miałysmy robićPrzyjęłyśmy kotke z kociętami
![]()
Nesca była kompletnie bezproblemową,spokojna koteczką która cierpliwie wychowywala swoje potomstwo.Ostoja spokoju to dwa słowa w jakich można zdefiniowac charakter Nesci:)
A oto ona jeszcze w Hiltonie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 176 gości