Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 01, 2009 20:05

Rudasek chyba będzie mial domek forumowy ale ciiiiiichooo,coby niezapeszyć :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sty 01, 2009 21:50

Dziś w nocy (w Sylwestra) zaginął airedale terrier . Ma na imię Forest , tatuaz ma w pachwinie : H 366 , mieszka w Przezchlebiu czyli okolice Gliwic, Pyskowic .... jakiekolwiek informacje proszę kierować do mnie lub na numer tel. 0322794738. Właściciele szukają już psa od kilkunastu godzin. Każda pomoc i informacja bardzo potrzebna.

wiek Foresta: ok 3 lat,
kolor sierści: rudo - czarny,
na szyi miał założoną łańcuszkową kolczatkę.

Pies uciekł z domu w Przezchlebiu wystraszony hukiem sylwestrowych petard. Obawiamy się że zabłądził i nie potrafi samodzielnie odnaleźć drogi do domu. Może być widziany w okolicach Gliwic, Zabrza, T.Gór a w szczególności Zbrosławic, Ziemięcic, Pyskowic, Czechowic, Czekanowa, Szałszy, Kamieńca, Świętoszowic.
Prosimy wszystkich o pomoc w odnalezieniu naszego psa. Za pomoc w odnalezieniu psa przewidziana jest nagroda.
Telefon 032/279-47-38 lub 602-69-17-06.

http://www.dogomania.pl/forum/f96/ai...westra-128205/

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw sty 01, 2009 21:54

Biedny psiak :cry:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pt sty 02, 2009 1:16

No i koniec sylwestrowych szaleństw :lol: dziękujemy wszystkim za życzenia i za to że jesteście z nami :lol: i powodzenia w przyszłym roku i oby kocich bied było jak najmiej :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sty 02, 2009 9:32

Dzień dobry S O S N O W I E C :twisted: :twisted: :twisted:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Pt sty 02, 2009 16:42

Dziś moje kotki doznały samych silnych wrażeń! Przyjemnych i nie!
To nieprzyjemne to powtórka szczepienia: Nesca sie obraziła, że ją wydałam w ręce weta :? Kama nieszczęśliwa, bo tam za oknem takie piękne płatki śniegu do upolowania a wet zabronił wychodzić do poniedziałku :cry:
To przyjemne: odwiedziny DT tj. Kloe :D
Było myzianko i wariacje na temat wstążki :wink: i polowania na nią :lol: Liczymy na ponowne odwiedziny :D
Obrazek

Nesca38

Post » Pt sty 02, 2009 17:39

No ja też sie pochwalę .Bylam w odwiedzinach u Lunki:)Dziewczyna pieknieje z dnia na dzień ,a bawi się jak malutki kociaczek :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek
:love: PIEKNA LUNA SZUKA FORUMOWEGO DOMKU :love:

mar_tika

Post » Pt sty 02, 2009 17:57

Śliczna z niej panica :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 02, 2009 19:38

mar_tika pisze:No ja też sie pochwalę .Bylam w odwiedzinach u Lunki:)Dziewczyna pieknieje z dnia na dzień ,a bawi się jak malutki kociaczek :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

No ja nie moge, ale ona jest śliczna, szkoda że mam już tyche własnych kotów :crying: bo inaczej to bym sie na nią skusiła :), dobrze że te moje kicie nie widzą tego co pisze bo pewnie śmiertelnie by sie na mnie obraziły :lol: Mam nadzieje, że znajdzie suuuuuuuuuper domek, bo zasłużyła po tym co biedna przeszła ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt sty 02, 2009 19:47

Nesca38 pisze:Dziś moje kotki doznały samych silnych wrażeń! Przyjemnych i nie!
To nieprzyjemne to powtórka szczepienia: Nesca sie obraziła, że ją wydałam w ręce weta :? Kama nieszczęśliwa, bo tam za oknem takie piękne płatki śniegu do upolowania a wet zabronił wychodzić do poniedziałku :cry:
To przyjemne: odwiedziny DT tj. Kloe :D
Było myzianko i wariacje na temat wstążki :wink: i polowania na nią :lol: Liczymy na ponowne odwiedziny :D

Nio byłam dziś w odwiedzinach i moje dziewczyny tak wypiekniały, Kama się poprawiła i widać że domek i jej nowi Duzi bardzo ją kochają, a Neska to taka dama z niej, ulubienica swojej pani ;) też fajnie wygląda, fajnie je było zobaczyć, człowiek ma potwierdzenie tego co robi i że warto, pomimo że czasem ogarnia nas niemoc i zwątpienie które nas ogarnia jak coś nie wychodzi albo któryś kociak odejdzie, to naprawde powoduje że serce sie cieszy a jakie zadowolenie że kicie są szczęśliwe :D i że im się udało :)
No i oczywiście się jeszcze kiedyś wproszę z wizytą ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt sty 02, 2009 20:34

A ja znowu sentymentalnie :wink:
Pamietam jak Nesca do nas trafiła .Pan ja przyniósł w kartonowym pudele wraz z dzieciaczkami.
Miałyśmy do wyboru albo Nesca z maluchami trafi do lasu ,albo ja przyjmiemy.
Super wybór.Co miałysmy robić :roll: Przyjęłyśmy kotke z kociętami :wink:
Nesca była kompletnie bezproblemową,spokojna koteczką która cierpliwie wychowywala swoje potomstwo.Ostoja spokoju to dwa słowa w jakich można zdefiniowac charakter Nesci:)
A oto ona jeszcze w Hiltonie
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Post » Pt sty 02, 2009 21:17

halbina pisze:Dziś w nocy (w Sylwestra) zaginął airedale terrier . Ma na imię Forest , tatuaz ma w pachwinie : H 366 , mieszka w Przezchlebiu czyli okolice Gliwic, Pyskowic .... jakiekolwiek informacje proszę kierować do mnie lub na numer tel. 0322794738. Właściciele szukają już psa od kilkunastu godzin. Każda pomoc i informacja bardzo potrzebna.

wiek Foresta: ok 3 lat,
kolor sierści: rudo - czarny,
na szyi miał założoną łańcuszkową kolczatkę.

Pies uciekł z domu w Przezchlebiu wystraszony hukiem sylwestrowych petard. Obawiamy się że zabłądził i nie potrafi samodzielnie odnaleźć drogi do domu. Może być widziany w okolicach Gliwic, Zabrza, T.Gór a w szczególności Zbrosławic, Ziemięcic, Pyskowic, Czechowic, Czekanowa, Szałszy, Kamieńca, Świętoszowic.
Prosimy wszystkich o pomoc w odnalezieniu naszego psa. Za pomoc w odnalezieniu psa przewidziana jest nagroda.
Telefon 032/279-47-38 lub 602-69-17-06.

http://www.dogomania.pl/forum/f96/ai...westra-128205/

Obrazek

pies się odnalazł! :D

ale zaginął też seter irlandzki: http://www.dogomania.pl/forum/f96/zagin ... ndex2.html
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt sty 02, 2009 22:31

Hop Lunko do góry!
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob sty 03, 2009 0:04

mar_tika pisze:A ja znowu sentymentalnie :wink:
Pamietam jak Nesca do nas trafiła .Pan ja przyniósł w kartonowym pudele wraz z dzieciaczkami.
Miałyśmy do wyboru albo Nesca z maluchami trafi do lasu ,albo ja przyjmiemy.
Super wybór.Co miałysmy robić :roll: Przyjęłyśmy kotke z kociętami :wink:
Nesca była kompletnie bezproblemową,spokojna koteczką która cierpliwie wychowywala swoje potomstwo.Ostoja spokoju to dwa słowa w jakich można zdefiniowac charakter Nesci:)
A oto ona jeszcze w Hiltonie
Obrazek
Obrazek

No się normalnie wzruszyłam! Ile przeżyła smutków! Moja koteczka ukochana :love: Dzięki dziewczyny, że się WAM CHCIAŁO jesteście WIELKIE :ok:
Obrazek

Nesca38

Post » Sob sty 03, 2009 0:06

mar_tika pisze:No ja też sie pochwalę .Bylam w odwiedzinach u Lunki:)Dziewczyna pieknieje z dnia na dzień ,a bawi się jak malutki kociaczek :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie no szok !!! Luna, ale wypiękniała, chociaż nawet jako chora była piękna ale teraz to poprostu Miss Świata Kociego :P
Obrazek

Nesca38

[poprzednia][następna]