Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Jednak je kocham :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 02, 2009 17:13

Chat, piękny unik i zwekslowanie tematu :lol: . Ale ja też jestem tchusz i nie umiem odpowiedzieć :wink: . Myślę, że porównać będzie można tak naprawdę dopiero, gdy Adolf odkryje drzwiczki w murze, wygodny fotelik i doceni jedzenie i ciepło w drukarni 8) .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pt sty 02, 2009 17:17

Monostra pisze:Chat, piękny unik i zwekslowanie tematu :lol: . Ale ja też jestem tchusz i nie umiem odpowiedzieć :wink: . Myślę, że porównać będzie można tak naprawdę dopiero, gdy Adolf odkryje drzwiczki w murze, wygodny fotelik i doceni jedzenie i ciepło w drukarni 8) .

Nie doceniasz go Monostra - on już odkrył kocie drzwiczki i już zawłaszczył sobie karton wymoszczony ciepłymi swetrami 8) . Uciął tam sobie dziś południową drzemkę. Jest niezwykle inteligentnym kotem. Dla porównania dodam, że Kotlet nie wpadł na to, żeby tam sypiać do dziś, a Sznyc z czasów drukarnianych uczył się sztuki przechodzenia przez klapkę bite trzy miesiące :roll: .

Oczywiście dostęp do dalszych pomieszczeń drukarni Adolf ma odcięty i tak pozostanie :twisted:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt sty 02, 2009 17:24

No to już wiadomo, czemu nie chcesz go wyadoptować. On się już wyadoptował sam :lol: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pt sty 02, 2009 17:30

Monostra pisze:No to już wiadomo, czemu nie chcesz go wyadoptować. On się już wyadoptował sam :lol: .

Nie, nie, nie ;-) . On ma dom z całą pewnością. Zagląda do nas towarzysko i taki układ bardzo mi odpowiada. Hołubię go, bo jestem pewna, że nie wpuści na ten teren żadnego innego kota. Dziś rano Kotlet autentycznie bał się wyjść z drukarni, gdy go zobaczył na horyzoncie :twisted: . Musiałam odwrócić uwagę Adolfa miską z suchym, a Kotleta wyniosłam na rękach, żeby sobie trochę pobiegał :lol: .
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt sty 02, 2009 17:53

Oba piękne :1luvu: :love: :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt sty 02, 2009 18:45

Ani nie uniknelam, ani nie zwekslowalam - po prostu odwrocilam kota ogonem :mrgreen:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt sty 02, 2009 18:55

JoasiaS pisze:
Avian pisze:Ja miałam 2 lata temu na działkach Hitlera i Geringównę :wink:

Super :lol:

Avian, jednym z moich noworocznych postanowień jest zapoznanie się z twoim wątkiem. Zrobię to, gdy już będę mieć co najmniej ośmiogodzinny dostęp do internetu w ciągu dnia. To znaczy od poniedziałku, bo wtedy kończy mi się urlop (niestety) :roll: .

:lol: :lol: :lol:

Gagatkowo zaprasza :D
Zrobiłam streszczenie na początku nowego wątku :wink:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt sty 02, 2009 20:41

A ja zagłosuję mało-poprawnie politycznie.
Adolf, Adolf :!: :!: :!:
On COŚ w sobie ma...
Tamten też miał i pociągnąl za sobą tłumy :?

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pt sty 02, 2009 21:29

Wstrzymuję się od głosu oba są cudownie piękne :1luvu: a Ty Joasu masz drukarnianego dochodzącego kota jak chciałaś szczęściaro :D
Wszystkiego najlepszego dla Was dużych i całej ferajny nie wymienię ponieważ zaczynam się już gubić w Twoich cudownościach :wink: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt sty 02, 2009 22:24

Po dłuższym przyglądaniu się też stawiam na Adolfa :twisted:
Czarnych panter mam 9 na działce, a Adolf ma to COŚ :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt sty 02, 2009 23:13

Głosuję na Adolfa! MA chłopak w sobie coś takiego... niesamowitego.
Kotlet też piękny. Takie grubaski pyzate dwa :D
Obrazek
"Jeśli powiedzą nam – chcecie za wiele –
jasne, że tak, chcemy za wiele, chcemy więcej, chcemy osiągnąć wszystko"

AKowiec

Od: Wto cze 26, 2007 9:41

Post » Sob sty 03, 2009 10:08

Hmm... Byłam pewna, że wygra szlachetna uroda Kotleta. A tu nieoczekiwanie więcej zachwytów nad pokrętną mordą Adolfa... :roll:

No to niech tu teraz wpadnie Olaxiss :!: . Da nam wszystkim popalić! Mnie z pewnością dostanie się za organizowanie głupich konkursów, a wam za faworyzowanie Adolfa :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

JoasiaS

Post » Sob sty 03, 2009 10:16

JoasiaS pisze:Hmm... Byłam pewna, że wygra szlachetna uroda Kotleta. A tu nieoczekiwanie więcej zachwytów nad pokrętną mordą Adolfa... :roll:

A ja bym powiedziała,że to imię tak przyciągnęło :lol: :lol:
Oryginalne i jakże tajemnicze! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 03, 2009 10:38

alus1 pisze:całej ferajny nie wymienię ponieważ zaczynam się już gubić w Twoich cudownościach :wink: :1luvu:

Początek roku to czas wszechobecnych remanentów, więc specjalnie dla Alusi robię spis moich podopiecznych.

Obywatele Sznyclandii to nieustająco: Milka, Kropka, Frodo i Sznyc. Przy drukarni tymczasowo Kotlet i Adolf. Ten ostatni jako "naturalna ochrona biologiczna" (używając określenia Chat :lol: ). W Dąbrowach Tosia i Berecik.

I tu należy się wam informacja. Pamiętacie te dwa podrzucone mojemu sąsiadowi maluchy?
Obrazek
Nazwałam je Berecik i Gucio. Miałam je ukraść pod koniec lata, ale nie sprzyjały mi okoliczności ;-) . Odpuściłam wtedy, ale nie zapomniałam.
Ostatecznie ufniejszego Gucia ukradłam pod koniec listopada 8) (nic wam o tym nie pisałam, bo nie miałam wtedy wątku):
Obrazek
Babcia Rustie znalazła mu dobry dom w przeciągu kilku dni :D

Dzikawy Beret nadal przebywa w Dąbrowach. Zaprzyjaźnił się z Tośką i, jak dawniej Bobik, przybiega razem z nią na jedzonko, które im tam zawożę. Myślę, że tak już zostanie, bo gagatek jest bardzo ostrożny i nie daje mi się nawet pogłaskać :twisted:

No i tyle noworocznych porządków. Mam zaledwie 8 kotów pod opieką :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Post » Sob sty 03, 2009 11:30

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:całej ferajny nie wymienię ponieważ zaczynam się już gubić w Twoich cudownościach :wink: :1luvu:

Początek roku to czas wszechobecnych remanentów, więc specjalnie dla Alusi robię spis moich podopiecznych.

Obywatele Sznyclandii to nieustająco: Milka, Kropka, Frodo i Sznyc. Przy drukarni tymczasowo Kotlet i Adolf. Ten ostatni jako "naturalna ochrona biologiczna" (używając określenia Chat :lol: ). W Dąbrowach Tosia i Berecik.

I tu należy się wam informacja. Pamiętacie te dwa podrzucone mojemu sąsiadowi maluchy?
Obrazek
Nazwałam je Berecik i Gucio. Miałam je ukraść pod koniec lata, ale nie sprzyjały mi okoliczności ;-) . Odpuściłam wtedy, ale nie zapomniałam.
Ostatecznie ufniejszego Gucia ukradłam pod koniec listopada 8) (nic wam o tym nie pisałam, bo nie miałam wtedy wątku):
Obrazek
Babcia Rustie znalazła mu dobry dom w przeciągu kilku dni :D

Dzikawy Beret nadal przebywa w Dąbrowach. Zaprzyjaźnił się z Tośką i, jak dawniej Bobik, przybiega razem z nią na jedzonko, które im tam zawożę. Myślę, że tak już zostanie, bo gagatek jest bardzo ostrożny i nie daje mi się nawet pogłaskać :twisted:

No i tyle noworocznych porządków. Mam zaledwie 8 kotów pod opieką :mrgreen:

Tajemnice przed cioteczkami Obrazek ... Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]