Wczoraj miałam pomysł, żeby taki właśnie wątek założyć - a tu proszę, już jest. Znak, że moje myśli chodzą bardzo właściwymi torami

Moderator: Moderatorzy
ppsi pisze:Kasia D. - byłam, byłam, w pierwszej kolejnosci, wiekszosc wysylaja z Szanghaju, dostawa 2 tygodnie. ale chyba udalo mi sie znalezc cudem w wawie, jutro odbieram, mam tylko nadzieje ze nie bedzie za ciasna
dzięki!
nattii pisze:67.1.Kasety, szczególnie "drugi obieg" - jakie kasety magnetofonowe czy video?
Mam zielone szeleczki dla psa. Przystosowałam je dla kota więc nie są duże. Raz używane. Jeśli reflektujesz to bardzo proszę.bulefka pisze:a moze ma ktos psie szeleczki dla szczeniaka, moga byc tez kociebyle byly w b.dobrym stanie, najchetniej czerwone lub niebieskie
Szura pisze:Mam zielone szeleczki dla psa. Przystosowałam je dla kota więc nie są duże. Raz używane. Jeśli reflektujesz to bardzo proszę.bulefka pisze:a moze ma ktos psie szeleczki dla szczeniaka, moga byc tez kociebyle byly w b.dobrym stanie, najchetniej czerwone lub niebieskie
nattii pisze:ale chodzi o nagrania ciekawe czy o same kasety magnetofonowe bo stare kasety to ja mam ale nie wiem czy takie pasuja bo tam jest jakis hip hop nagrany czy cos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości