K-ów,część kotów z Kłaja nadal czeka na pomoc na mrozie:-(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 01, 2009 17:23

cincian pisze:
edit_f pisze:
edit_f pisze:
markopolo00 pisze:jestem tam cały czas
zapraszam

taka mądra jestem, że zapomniałam zapytać o dokładny adres :) a jak będę o 16ej, 17ek też kogoś zastanę?[/quote

mogę prosić o adresik dokładny wielopola? :roll:

Wielopole 2, budynek tuż obok poczty głównej. Jest taka brama z zakazem wjazdu a obok niej jest wejście do stróżówki.

dzięki

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw sty 01, 2009 17:30

Tweety czy wszyscy sfotografowani wielopolanie mają być wystawiani,czy tylko ci, gdzie jest napisane ?

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Czw sty 01, 2009 17:47

kastapra pisze:Tweety czy wszyscy sfotografowani wielopolanie mają być wystawiani,czy tylko ci, gdzie jest napisane ?

Na pewno na razie ci, przy których napisane a jeżeli brak info to powtórzę - do adopcji:
Franek, Sylwester, Telma, Luiza, Miś, Mila, pozostali zobaczymy, no i bez Diany

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sty 01, 2009 17:59

Tweety pisze:
kastapra pisze:Tweety czy wszyscy sfotografowani wielopolanie mają być wystawiani,czy tylko ci, gdzie jest napisane ?

Na pewno na razie ci, przy których napisane a jeżeli brak info to powtórzę - do adopcji:

A Sylwester to ma tylko te niewyraźne zdjęcia? Cincian go nie fotografował?

kastapra

Post » Czw sty 01, 2009 18:01

kastapra pisze:
Tweety pisze:

Ich wtedy jeszcze nie było
ObrazekObrazekObrazekObrazek

cincian

Od: Pt paź 10, 2008 9:44

Post » Czw sty 01, 2009 18:05

cincian pisze:
kastapra pisze:
Tweety pisze:

Ich wtedy jeszcze nie było

Te zdjęcia Sylwka średnio się nadają, wystawię ale pasowałoby zrobić ciut lepsze,nawet jeśli nie Cincianowe :)

kastapra

Post » Czw sty 01, 2009 18:23

Sylwester ma niewyrazne bo komorka, dzisiaj robione
chcialam pokazac jak dziki dziki kot reaguje na czlowieka ktorego pierwszy raz w zyciu widzial

pani (nowa duza ) od panterki daleko za krakowem stoi w korku
wiec akcja przesunieta na jutro
mam nadzieje pogodzic wieczorn karmienie z zawiezieniem kota :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw sty 01, 2009 19:51

Wlasnie wrocilam z Wielopola, zaloga do kotow byla dzis wyjatkowo liczna... :) pracowalismy dzielnie, wiec wysprzatane jest na blysk.
Czarna mala Diana (-->Sonia chyba bedzie sie nazywac) juz u nas ... dzikus straszny, dala sobie ubrac szeleczki ale potem poszarpala i Pana Marka i Bungo ... mnie sie upieklo, bo nawet nie zdazylam tknac tego szalejacego diabla tasmanskiego. 8O 8O
Czy i jak mi sie w ogole uda jej pazury skrocic ?? 8O

Teraz wstawilam ja do lazienki, gdzie cieplo, spokoj i przygotowany domek i kuweta. O dziwo, zamiast do domku wskoczyla do wanny ...
Na razie tam nie wchodze. Koty z trudem powstrzymalam, bo Oczko juz sie pchala, jak to ona ..

Bede pisac co dalej - o ile nie poodgryza mi palcow ten maly potwor
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Czw sty 01, 2009 21:06

BarbAnn pisze:pani (nowa duza ) od panterki daleko za krakowem stoi w korku
wiec akcja przesunieta na jutro
mam nadzieje pogodzic wieczorn karmienie z zawiezieniem kota :)

Basiu, ja mogę jutro podejść i nakarmić, żebyś nie musiała się spieszyć. Daj mi tylko znać.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw sty 01, 2009 21:11

miszelina pisze:Basiu, ja mogę jutro podejść i nakarmić, żebyś nie musiała się spieszyć. Daj mi tylko znać.

dzieki
to ja ci jutro potwierdze
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw sty 01, 2009 22:27

Zowisia pisze:Wlasnie wrocilam z Wielopola, zaloga do kotow byla dzis wyjatkowo liczna... :) pracowalismy dzielnie, wiec wysprzatane jest na blysk.
Czarna mala Diana (-->Sonia chyba bedzie sie nazywac) juz u nas ... dzikus straszny, dala sobie ubrac szeleczki ale potem poszarpala i Pana Marka i Bungo ... mnie sie upieklo, bo nawet nie zdazylam tknac tego szalejacego diabla tasmanskiego. 8O 8O
Czy i jak mi sie w ogole uda jej pazury skrocic ?? 8O

Teraz wstawilam ja do lazienki, gdzie cieplo, spokoj i przygotowany domek i kuweta. O dziwo, zamiast do domku wskoczyla do wanny ...
Na razie tam nie wchodze. Koty z trudem powstrzymalam, bo Oczko juz sie pchala, jak to ona ..

Bede pisac co dalej - o ile nie poodgryza mi palcow ten maly potwor
zo

nie zgadzam się wcale, na zdjęciach u Cinciana ja ją trzymam i przytulam i nadal cieszę się dobrym zdrowiem :wink: ją trzeba brać bardzo pomału, nawet tak jakby w zwolnionym tempie

Tweety

Post » Czw sty 01, 2009 22:41

kastapra pisze:
Tweety pisze:

a takie?

Obrazek

tylko bida taka brudna i to co z uszu się wyłania ... :(

Kastapra, tylko tym kotom to trzeba takie "rozpaczliwe" ogłoszenia zrobić, że domowe koty, na mróz wyrzucone, karmią się na śmietniku itp a z drugiej strony są juz zaszczepione odrobaczone i za chwile będą kastrowane

Tweety

Post » Czw sty 01, 2009 22:44

Tweety pisze:
kastapra pisze:
Tweety pisze:

a takie?

Obrazek

tylko bida taka brudna i to co z uszu się wyłania ... :(

Kastapra, tylko tym kotom to trzeba takie "rozpaczliwe" ogłoszenia zrobić, że domowe koty, na mróz wyrzucone, karmią się na śmietniku itp a z drugiej strony są juz zaszczepione odrobaczone i za chwile będą kastrowane

No ciut lepiej:)

kastapra

Post » Czw sty 01, 2009 23:32

Anna09, Marek ujawnił się, że w niedzielę idzie do pracy na cały dzień więc nie musisz co jak zwykle nie oznacza "nie możesz" przyjść do ogonków :wink:
Dla osób które tam przychodzą po raz pierwszy-drugi lub ostatnio były gdy było mniej kotów: żarełko zostawia się w ilości puszka na pokój rano i druga wieczorem czyli schodzą 4 dziennie (gdy jest więcej przy kolejnej wizycie wyrzuca się zeschnięte), suche oczywiście mają mieć cały czas, po pojemniku na pokój. Co do żwirku to póki co jest Hilton compact, który świetnie się zbryla i dlatego jest łopatka z dziurami aby ten żwirek przesiać tzn jak najmniej go wyrzucać. Wiem, że to jest bardziej czasochłonne niż nabranie co się złapie i wyrzucenie ale mamy bardzo ograniczone fundusze na utrzymanie takiej ilości kotów dlatego uczulam na kwestię gospodarności tzn nie mamy na nich oszczędzać tylko odpowiednio użytkować

Tweety

Post » Pt sty 02, 2009 0:03

kastapra

[poprzednia][następna]