Rysiek, Mefisto, Nikita i Rudi :-) I kosmitka Nora ;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 31, 2008 17:55

ewaw pisze:Wczoraj się okazało, że dziś u nas impreza - babskie piżama-party :wink: (...) Rudzik to normalnie w jakimś amoku, biega dookoła łożka i łapie wszystko, co się rusza :wink:

No to udanej zabawy :ok:
a Rudzik? No cieszy się kocina, że Nowy Roczek idzie :lol:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro gru 31, 2008 20:14

Teraz wszystkie kociaste śpią jak zabite. A lada chwila zjawią sie goscie.............
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro gru 31, 2008 21:48

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :)
futra pieknie wygladaja, drapak cudny
super, ze masz wlasne mieszkanko

bure takie samo jak moje postrzelone, mordke ma tylko ciut bardziej meska, ale na oko nie do odroznienia
Tulka tez drzwi z klamki otwiera - ogolnie to moj najpsotniejszy kot :lol:

Gen

Od: Czw paź 21, 2004 11:59

Post » Śro gru 31, 2008 22:01

Szczęsliwego Nowego Roku i udanej zabawy :D

Ewaw, jak będziesz kiedyś miałą chwilkę, to mogłabyś wstawić zdjęcie całego drapaka? jestem b.ciekawa jak wygląda taki na zamówienie w realu :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw sty 01, 2009 19:16

Gen pisze:Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :)
futra pieknie wygladaja, drapak cudny
super, ze masz wlasne mieszkanko

bure takie samo jak moje postrzelone, mordke ma tylko ciut bardziej meska, ale na oko nie do odroznienia
Tulka tez drzwi z klamki otwiera - ogolnie to moj najpsotniejszy kot :lol:

Gen, dziękujemy za odwiedziny i życzenia! Rysio i Mefisio cieplutko pozdrawiają swoją pierwszą Dużą!!! :D :D :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Czw sty 01, 2009 19:30

Sylwester udany - impreza zakończyła się o 7.30 rano, o 8.00 poszłam spać.
Kociaste trochę zestresowane były. O 20.00 goście przyszli, a do tego na dworze zaczęli strzelać, tak więc Rysio, Mefiso i Nikitka zaszyły się w skrzyni od tapczanu. Pierwszy pokazał się Mefisto - wypełzł po około pół godzinie od przybycia gości. Obwąchał nowych, stwierdził, że kotów najwyraźniej nie jadają i poszedł spać na drapaczku. Po kolejnej godzinie nieśmiało zaczął się wynurzać Rysio. Bardzo powoli mu to szło, ale w końcu jakoś się przekonał, że niebezpieczeństwa nie ma. Co do Nikity, to ukryła się skutecznie i myślałam, że przed 12.00 jej nie zobaczymy. Ostatecznie wyszła po 11tej, zwabiona zapachem ryby w galarecie i sałatki z tuńczyka.
Jak o 12tej zaczęli strzelać, to Rysio z Nikitką zniknęli od razu. Mefisio najpierw był zaciekawiony i obserwował przez okno z wyciągnięta szyją, ale jak rąbnęło tuż obok nas, to zwiał.
"Bohaterem wieczoru" goście okrzyknęli Rudiego. Chłopak naprawdę jest beztresowy. Do gosci pierwszy leci, ociera się o nogi, łasi się. Wybuchów nie słyszy, więc sie ich nie boi, nawet wyszedł z nami na balkon podziwiać fajerwerki. Całkowicie wyluzowany facet :lol:
Tylko żebry odstawiał cały czas, czuł zapachy, wspinał się na blat (ale wskoczyć nie umie), niuchał, nosek wyciągał, prosił, maślane oczy robił. No po prostu rozczulający był :lol:
Obrazek

ewaw

Post » Sob sty 03, 2009 0:55

ewaw pisze:"Tylko żebry odstawiał cały czas, czuł zapachy, wspinał się na blat (ale wskoczyć nie umie), niuchał, nosek wyciągał, prosił, maślane oczy robił. No po prostu rozczulający był :lol:

Skądmy to znamy :D Rude już tak mają :wink:
Estian do tego drze różową mordkę, ale tylko w kuchni przy szykowaniu w pokou już nie, tylko żebra i poluje.

Miło, że Sylwester udany :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon sty 05, 2009 10:29

Jestem dumna z Rudiego :wink: Fajnie, ze zabawa byla udana :D
Moj rudy Jerzyk to sie gosciom nie pokazuje, a ukazuje... czasami :roll:
Pozdrawiam w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon sty 05, 2009 12:31

Nelly pisze:
ewaw pisze:"Tylko żebry odstawiał cały czas, czuł zapachy, wspinał się na blat (ale wskoczyć nie umie), niuchał, nosek wyciągał, prosił, maślane oczy robił. No po prostu rozczulający był :lol:

Skądmy to znamy :D Rude już tak mają :wink:
Estian do tego drze różową mordkę, ale tylko w kuchni przy szykowaniu w pokou już nie, tylko żebra i poluje.

Rudzik też drze mordeczkę różową - i to jak drze! "JEEEEEEŚŚŚŚŚŚŚŚŚĆĆĆĆĆĆ daaaaaaaaaaaawwwaaaaaaaaaj, bo paaaaaaaaaadaaaaaaaaaam z głoduuuuuuuuuuuuu". :lol: :wink:
Kurcze, skąd on wie, jak śpi np, że ja jestem w kuchni, że np otwieram lodówkę - skoro jest głuchy??? Śpi jak kamień, ale wystarczy, że noga moja w kuchni postanie - on już leci i żebry odstawia :lol:
Obrazek

ewaw

Post » Pon sty 05, 2009 12:50

jerzykowka pisze:Jestem dumna z Rudiego :wink: Fajnie, ze zabawa byla udana :D
Moj rudy Jerzyk to sie gosciom nie pokazuje, a ukazuje... czasami :roll:
Pozdrawiam w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I my pozdrawiamy :D :D :D
A Rudi to dzielny chłopak, niczego i nikogo się nie boi :D
Obrazek

ewaw

Post » Pon sty 05, 2009 15:42

ewaw pisze:Kurcze, skąd on wie, jak śpi np, że ja jestem w kuchni, że np otwieram lodówkę - skoro jest głuchy??? Śpi jak kamień, ale wystarczy, że noga moja w kuchni postanie - on już leci i żebry odstawia :lol:

Ewaw szósty zmysł ma chłopak poprostu :wink: a poza tym, jak to tak moze byc, ze Duża idzie do kuchni i jego to ominie, skoro on, biedny, jest taaaakiiiii głoooodnyyyy :roll: :lol:

milenap

Post » Pon sty 05, 2009 15:59

No naprawdę jakiś szósty zmysł :lol: Czuje jakoś, czy drgania jakieś się przenoszą - czort go wie. Śpi na krześle przy biurku, ani drgnie, ja wchodzę do kuchni i za chwilę słyszę, jak się już toczy kula pomarańczowa i słyszę: "Łaaaaaaałłłłł, miaaaaaał"... :lol:
Obrazek

ewaw

Post » Pon sty 05, 2009 18:21

Symulant ;)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Pon sty 05, 2009 21:40

Ewaw, przyznaj sie, ze poprostu głodzisz Rudiego :roll: :twisted:

milenap

Post » Pon sty 05, 2009 23:12

Wojtek pisze:Symulant ;)

Coś w tym jest :wink: To, co chce, to jakoś słyszy :?
Obrazek

ewaw

[poprzednia][następna]