ewaw pisze:Wczoraj się okazało, że dziś u nas impreza - babskie piżama-party(...) Rudzik to normalnie w jakimś amoku, biega dookoła łożka i łapie wszystko, co się rusza
No to udanej zabawy

a Rudzik? No cieszy się kocina, że Nowy Roczek idzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewaw pisze:Wczoraj się okazało, że dziś u nas impreza - babskie piżama-party(...) Rudzik to normalnie w jakimś amoku, biega dookoła łożka i łapie wszystko, co się rusza
Gen pisze:Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku![]()
futra pieknie wygladaja, drapak cudny
super, ze masz wlasne mieszkanko
bure takie samo jak moje postrzelone, mordke ma tylko ciut bardziej meska, ale na oko nie do odroznienia
Tulka tez drzwi z klamki otwiera - ogolnie to moj najpsotniejszy kot
ewaw pisze:"Tylko żebry odstawiał cały czas, czuł zapachy, wspinał się na blat (ale wskoczyć nie umie), niuchał, nosek wyciągał, prosił, maślane oczy robił. No po prostu rozczulający był
Nelly pisze:ewaw pisze:"Tylko żebry odstawiał cały czas, czuł zapachy, wspinał się na blat (ale wskoczyć nie umie), niuchał, nosek wyciągał, prosił, maślane oczy robił. No po prostu rozczulający był
Skądmy to znamyRude już tak mają
![]()
Estian do tego drze różową mordkę, ale tylko w kuchni przy szykowaniu w pokou już nie, tylko żebra i poluje.
jerzykowka pisze:Jestem dumna z RudiegoFajnie, ze zabawa byla udana
![]()
Moj rudy Jerzyk to sie gosciom nie pokazuje, a ukazuje... czasami![]()
Pozdrawiam w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewaw pisze:Kurcze, skąd on wie, jak śpi np, że ja jestem w kuchni, że np otwieram lodówkę - skoro jest głuchy??? Śpi jak kamień, ale wystarczy, że noga moja w kuchni postanie - on już leci i żebry odstawia
Wojtek pisze:Symulant
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, luty-1 i 32 gości