Drombo vol. III - nowe zdjęcia - s.98! :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 31, 2008 14:15

do lekarza niech się wybierze, żeby mu na płuca albo oskrzela nie siadło :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro gru 31, 2008 14:49

Widzę Vadee, że bal u ciebie szykuje się co nie miara. Ty i Ola z kotami w jednym pokoju będziecie pic i tańczyc a twój tż i tż Oli(też chory) będą leżec w sypialni i popijac ziółka na przeziębienie. No cóż przynajmniej nagadacie się z Olą i nikt was nie będzie podsłuchiwał. Co najwyżej o godzinie 12 zamiast szampana zaniesiecie panom wapno musujące - w koncu to też bąbelki.

efreja

Od: Pt lip 06, 2007 14:57

Post » Śro gru 31, 2008 14:55

a my z efreją będziemy oczekiwać fotorelacji z sylwestrowych szaleństw :D już widzę kreta wśród serpentyn :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro gru 31, 2008 15:04

Masz rację Agul-la czekamy na fotorelację ale kto im te zdjęcia zrobi - tych dwóch facetów w piżamach :lol: :lol: :lol:
Kret przygotował na Sylwestra taniec i piosenkę z dedykacją dla Pchełki pt.
"Bo we mnie jest seks" a Pchełka dla Kreciora taniec i piosenkę z filmu "Madagaskar" pt. "Wyginam śmiało ciało"
Pela - piosenka "Facet to świnia"
Rudzia - piosenka "Taka mala"
Elegant - piosenka "Ten wąsik ach ten wąsik"

efreja

Post » Śro gru 31, 2008 15:10

idealny repertuar :lol: miejmy nadzieję, że chociaż na początku jakieś zdjęcia zrobią, potem już cudów oczekiwać nie będziemy :lol:
a tak mi się dziś udało cała trójkę uchwycić, rychu myślał, że za firanką go nie widać :wink:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro gru 31, 2008 15:20

O matko to one wszystkie w trójkę przebywają już razem i Reks nie jest na uwięzi 8O 8O 8O 8O .
Kochany psineczka doszedł do wniosku, że jeśli nie chce reszty życia spędzi w zamknięciu musi udawac, że akceptuje te dwa gnomy, które odebrały mu mamusię.

efreja

Post » Śro gru 31, 2008 15:23

agul-la pisze:do lekarza niech się wybierze, żeby mu na płuca albo oskrzela nie siadło :roll:

jassssne, nobla temu, kto zawlecze Tżta do lekarza :]

efreja pisze:Widzę Vadee, że bal u ciebie szykuje się co nie miara. Ty i Ola z kotami w jednym pokoju będziecie pic i tańczyc a twój tż i tż Oli(też chory) będą leżec w sypialni i popijac ziółka na przeziębienie. No cóż przynajmniej nagadacie się z Olą i nikt was nie będzie podsłuchiwał. Co najwyżej o godzinie 12 zamiast szampana zaniesiecie panom wapno musujące - w koncu to też bąbelki.

jeśli panowie wylądują razem w sypialni, to napewno wrzucę zdjęcia :lol: :lol: :lol:

agul-la pisze:a my z efreją będziemy oczekiwać fotorelacji z sylwestrowych szaleństw :D już widzę kreta wśród serpentyn :lol:

spoko loko ;) baterie już się ładują :D :twisted: :twisted:

efreja pisze:Masz rację Agul-la czekamy na fotorelację ale kto im te zdjęcia zrobi - tych dwóch facetów w piżamach :lol: :lol: :lol:
Kret przygotował na Sylwestra taniec i piosenkę z dedykacją dla Pchełki pt.
"Bo we mnie jest seks" a Pchełka dla Kreciora taniec i piosenkę z filmu "Madagaskar" pt. "Wyginam śmiało ciało"
Pela - piosenka "Facet to świnia"
Rudzia - piosenka "Taka mala"
Elegant - piosenka "Ten wąsik ach ten wąsik"

ahahahahhahahahah :ryk:
z jednym się tylko nie zgadzam, Rudzia już jest duuużym kotem, proszę podziwiać - Obrazek
dogoniła Pchełkę 8)

agul-la pisze:idealny repertuar :lol: miejmy nadzieję, że chociaż na początku jakieś zdjęcia zrobią, potem już cudów oczekiwać nie będziemy :lol:
a tak mi się dziś udało cała trójkę uchwycić, rychu myślał, że za firanką go nie widać :wink:
Obrazek

postaram się, obiecuję :D

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Śro gru 31, 2008 15:25

efreja pisze:O matko to one wszystkie w trójkę przebywają już razem i Reks nie jest na uwięzi 8O 8O 8O 8O .
Kochany psineczka doszedł do wniosku, że jeśli nie chce reszty życia spędzi w zamknięciu musi udawac, że akceptuje te dwa gnomy, które odebrały mu mamusię.

heheheh racja, o północy pewnie będą kociska jeździły na Reksie, jak na koniu ;)

vadee

Post » Śro gru 31, 2008 16:24

efreja one już od miesiąca żyją w zgodzie :D odkąd wszystkie drzwi stoją otworem reks wykorzystuje każdą okazję, żeby spać ze mną :D albo chociaż poleżeć obok mnie. strasznie grzeczny się zrobił :twisted: :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro gru 31, 2008 17:18

hehe, to jak Krecior po nocnych eksmisjach z sypialni :twisted:

vadee

Post » Śro gru 31, 2008 17:52

No właśnie, moja babcia zawsze mówiła, że faceta trzeba kopnąc i przytulic :wink: A żeby dostac się do łóżka to pójdą na wszelkie ustępstwa :wink:

efreja

Post » Śro gru 31, 2008 17:58

Nie wiem jak wy ale ja już jestem gotowa do Sylwestra.
Jedzenie i wino przygotowane, ciasto się piecze i tylko jeszcze idę nakarmic osiedlowe koty i ... fajrant. Jeszcze nie dojechał Benio (pewnie się stroi), mąż śpi (może go nie budzic) a Miluś nie odstępuje mnie na krok bo na dworze strzelają.

efreja

Post » Śro gru 31, 2008 18:12

u nas się rozstrzelali - Pchełka zniknęła w łazience, Rudzia biega w kółko z miną 8O , Elegancki siedzi dostojnie 8) pozostałej dwójki nie widzę ;)

vadee

Post » Śro gru 31, 2008 19:19

my pijemy schłodzone piwko, futra śpią nie reagując na strzały, a ja muszę przeżyć jakoś pierwszego sylwestra w domu :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro gru 31, 2008 20:54

jak się impreza rozwija? :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]