A mogę jutro? Bo nie pamiętam wszystkiego.O wielu u Mereth pisałam,nie chcę się powtarzać.

Moderator: Estraven
kalair pisze:A mogę jutro? Bo nie pamiętam wszystkiego.O wielu u Mereth pisałam,nie chcę się powtarzać.
Nelly pisze:Mereth pisze:Nelly pisze:A ja lubię takie "Strachy na Lachy" (jak mówiła moja babcia).
Zawsze jakiś dreszczyk emocji, będzie ten koniec nie będzie?
Ale za to końcówka 2011 pewnie będzie stałą pod znakiem przepowiedni, wg kalendarza Majów ma być apokalipsa, ale to 21.12.2012 więc trochę w 2012 jeszcze pożyjemy![]()
A! 21-szego, muszę zapamiętać i 20-go na wszelki wypadek poszalećTylko qrcze tak przed Gwiazdką? Szkoda trochę. Mogłoby po Gwiazdce, tak 28, 29 prawda?
![]()
I czy w ogóle szykować prezenty? Jedzenie? Czy przebalować kaskę lepiej
Nelly pisze:kalair pisze:A mogę jutro? Bo nie pamiętam wszystkiego.O wielu u Mereth pisałam,nie chcę się powtarzać.
No właśnie, wiem, że u Mereth pisałaś ale nic nie pamiętamA szukać mi się nie chce
![]()
Więc jakby się Tobie jakiś tutuł przypomniał, to przy okazji napisz, proszę. Nie dziś i nie jutro, tzn niekoniecznie
Mereth pisze:Nelly pisze:kalair pisze:A mogę jutro? Bo nie pamiętam wszystkiego.O wielu u Mereth pisałam,nie chcę się powtarzać.
No właśnie, wiem, że u Mereth pisałaś ale nic nie pamiętamA szukać mi się nie chce
![]()
Więc jakby się Tobie jakiś tutuł przypomniał, to przy okazji napisz, proszę. Nie dziś i nie jutro, tzn niekoniecznie
To ja się wtrącę, nijako wywołana do odpowiedzi![]()
Pojawił się Labirynt Fauna, Wstręt, Prestiż, Mgła, 1408 ( te dwie ostatnie dla fanów Kinga). Polecam szczególnie Prestiż
kalair pisze:Mereth pisze:Nelly pisze:kalair pisze:A mogę jutro? Bo nie pamiętam wszystkiego.O wielu u Mereth pisałam,nie chcę się powtarzać.
![]()
Pojawił się Labirynt Fauna, Wstręt, Prestiż, Mgła, 1408 ( te dwie ostatnie dla fanów Kinga). Polecam szczególnie Prestiż
No wiesz Mereth, tak się wtrącać?![]()
![]()
![]()
A serio-chyba było tego dużo więcej..Nie wiem, co Nelly już oglądała..
A ostatnio oglądaliśmy 10000 bc--przyznam,że za takimi nie przepadam,ale ten był wyjątkowo dobry.
Rocky Balboa i John Rambo. Też obejrzeliśmy, i nie najgorsze.Rocky mi się nigdy nie podobał,aten taki inny troszkę.![]()
Myślę o thillerkach..
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Nelly pisze:kalair pisze:A mogę jutro? Bo nie pamiętam wszystkiego.O wielu u Mereth pisałam,nie chcę się powtarzać.
![]()
![]()
![]()
A ostatnio oglądaliśmy 10000 bc--przyznam,że za takimi nie przepadam,ale ten był wyjątkowo dobry.
Rocky Balboa i John Rambo. Też obejrzeliśmy, i nie najgorsze.Rocky mi się nigdy nie podobał,aten taki inny troszkę.![]()
Myślę o thillerkach..
Dobrze, już nic nie powiem![]()
Ja sobie torrenta przeglądam, już mi się lista uzbierała rzeczy do obejrzenia![]()
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Nelly pisze:kalair pisze:A mogę jutro? Bo nie pamiętam wszystkiego.O wielu u Mereth pisałam,nie chcę się powtarzać.
![]()
![]()
![]()
Myślę o thillerkach..
Ja sobie torrenta przeglądam, już mi się lista uzbierała rzeczy do obejrzenia![]()
![]()
![]()
Też przeglądam, ale żeby polecić, muszę zobaczyć. Wbrew pozorom,czasem opis mnie zaciekawi, a film-dno.
Na szczęście o dziwo, w większości trafiam na w miarę dobre.Parę tam mamy teraz ,alenie obejrzane jeszcze. Nawet nie pamiętam tytułów.
Mereth pisze:[Dobrze, już nic nie powiem![]()
: [/size]
Mereth pisze:[
Nelly pisze:Witajcie w ten Sylwestrowy dzień
Mereth pisze:[Dobrze, już nic nie powiem![]()
: [/size]
Mów, mów![]()
Nelly pisze:Mereth pisze:Ja sobie torrenta przeglądam, już mi się lista uzbierała rzeczy do obejrzenia![]()
Czo to?
Też chcę przeglądać![]()
Nelly pisze:A z wymienionych przez Was oglądałam tylko Labirynt Fauna.
No i dzięki za tytuły (jeszcze, jeszcze - mogą być starsze też, niekoniecznie widziałam. A "Oko"? przypomniał mi się taki tytuł.
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Nelly pisze:kalair pisze:A mogę jutro? Bo nie pamiętam wszystkiego.O wielu u Mereth pisałam,nie chcę się powtarzać.
![]()
![]()
![]()
Myślę o thillerkach..
![]()
![]()
Też przeglądam, ale żeby polecić, muszę zobaczyć. Wbrew pozorom,czasem opis mnie zaciekawi, a film-dno.
Na szczęście o dziwo, w większości trafiam na w miarę dobre.Parę tam mamy teraz ,alenie obejrzane jeszcze. Nawet nie pamiętam tytułów.
No właśnie, czasami opis niby fajny ( ja np przykład póki co omijam filmy amerykańskie gdzie jakaś grupka ludzi wybiera się do lasu, gdzie czeka ich jakiś potwór etc, bo już kilka widziałam i starczy).
A tak w ogóle to ja już nic nie mówię
kalair pisze:Mereth pisze:
No właśnie, czasami opis niby fajny ( ja np przykład póki co omijam filmy amerykańskie gdzie jakaś grupka ludzi wybiera się do lasu, gdzie czeka ich jakiś potwór etc, bo już kilka widziałam i starczy).
A tak w ogóle to ja już nic nie mówię
Też nie kocham takich folmów. Nieco...prymitywne,ale to też zależy. Może się coś fajnego trafić.
Oczywiście,nie ma Cię tu![]()
izaA pisze:Tego samego hiszpańskiego producenta, co Labirynt Fauna (dla mnie odkrycie hiszpańskiego kina) i SIerociniec jest film REC. Ja nie oglądałam, bo wiem, ze straszny i o nadprzyrodzonych mocach, bodobno świetne zdjęcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 800 gości