Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pieczarka pisze:To ja dodam że na mnie Perełka działa uspokajająco. Ma w sobie coś takiego że lubię ją. Od pierwszego razu ja polubiłam. Perełka powinna brać udział w zajęciach z dziećmi bo ma w sobie bardzo dużo łagodności. Moj starszy syn jest nią zachwycony.
Agn pisze:Tosza - nie rozumiem...
Bo tak z jednej strony - 'nie oddam', a z drugiej grozisz kotu, ze 'na szczęście dla niej znudziło jej sie darcie'. Skoro nie oddasz, to co Ty planowałaś tej kocie zrobić w razie jakby nie przestała sie drzeć??
Pieczarka pisze:Jeżeli potrzebujesz pomocy to daj znać mogę za Ciebie podjąć to ryzyko i zabrać Perłę na zabieg. Wiem ile ta kruszyna prawie pluszowa dla Ciebie znaczy.
Pieczarka pisze:To na razie uruchomię w pracy zabiókę kasy na zabieg. Pewnie ok 300 zł będzie potrzebne. Zęby, sterylka, guz, badania.
Tosza pisze:Pieczarka pisze:To na razie uruchomię w pracy zabiókę kasy na zabieg. Pewnie ok 300 zł będzie potrzebne. Zęby, sterylka, guz, badania.
dzieki , zebrane pieniądze powinny podziałać na mnie motywująco (bo szukam wymówek, jak ten koń kombinujący pod górę, by to odwlec-byle dalej).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 29 gości