Drombo vol. III - nowe zdjęcia - s.98! :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2008 22:51

pełne centra handlowe, a mówią, że ludzie biedni u nas :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon gru 29, 2008 22:53

A ja właśnie dostałam frytki!! :D :D 8O :mrgreen: :dance: :dance2: :s1:
Ostatnio edytowano Pon gru 29, 2008 22:54 przez olesia.b, łącznie edytowano 1 raz

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Pon gru 29, 2008 22:54

Acha ja sobie kupiłam w desperacji czapkę fioletową, w ktorej wyglądam jak Niemcy na rowerach ( ja tak wyglądam w każdej czapce). W beretach natomiast wyglądam jak uboga Rumunka i nawet mój mąż mnie prosił abym nigdy beretu nie zakładała ( taka prośba u niego to akt dużej odwagi)

efreja

Od: Pt lip 06, 2007 14:57

Post » Pon gru 29, 2008 22:54

agul-la pisze:a ja się właśnie zorientowałam, że zapłaciłam polisę tz na stare konto ubezpieczalni!!! :strach: co teraz?przekierowali to sami na odpowiednie konto czy trzeba będzie odkręcać wszystko?
też jem chipsy, tym razem z nerwów 8O

spokojnie tam rano zadzwoń, napewno nie Ty pierwsza zrobiłaś coś takiego :lol:

efreja pisze:Dzisiaj rozmawiałam z panią, która wzięła na tymczas tę bura kotkę. Sytuacja jest taka: dwa koty tej pani mieszkają na dole a kicia zaanektowała dla siebie całą górę domu i żadnego kota tam nie wpuszcza tylko broni "swojego" terenu. Przy metrażu mieszkania Oli taka izolacja byłaby chyba bardzo trudna. Widac tak miało byc.
Jak Ola będzie planowała dokocenie to napewnonic z tego nie wyjdzie.
Trochę ją znam i wiem, że to będzie jak z Beniem, jak znajdzie takiego biedaka i nie będzie wyjścia to będzie szybka decyzja - zostaje.

a może po prostu nie wyczuła swoich - np. Pela - dziewczynki lubi, Eleganckiego się nie boi, Kret - masakra 8O

efreja pisze:Vadee twoje dziewczynki jak zwykle piękne i pełne wdzięku (jak ich mama), a widzę, że Krecior znalazł żółtą miłośc swojego życia :roll: :roll: :roll:
Czy to ma jakiś podtekst polityczny?????

rzecz jasna, Kret i jego cała rodzinna Transylwania są za PiS'em! 8)

efreja pisze:To Ola głównie kupowała. Krem na dzień, krem pod oczy korektor i jakieś inne kosmetyki.
Oprócz tego sukienkę (śliczna bo klasyczna), jeansy i bluzkę ( mnie się nie podoba a jej przeciwnie) oraz sweter długi zapinany. U nas jest tak dziwnie, że w sklepie to ja namawiam ją do kupienia a nie ona mnie, żebym jej kupiła.

:lol:

Ola, pokazuj! :D

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Pon gru 29, 2008 22:59

efreja pisze:To Ola głównie kupowała. Krem na dzień, krem pod oczy korektor i jakieś inne kosmetyki.
Oprócz tego sukienkę (śliczna bo klasyczna), jeansy i bluzkę ( mnie się nie podoba a jej przeciwnie) oraz sweter długi zapinany. U nas jest tak dziwnie, że w sklepie to ja namawiam ją do kupienia a nie ona mnie, żebym jej kupiła.

To przemyślana taktyka :wink: mama się wzrusza, że jestem taka skromna i kupuje mi jeszcze więcej :twisted:

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Pon gru 29, 2008 23:03

Wiem, wiem ale mam dziwną słabośc do tej kobiety - ciekawe dlaczego?
No ale muszę się pochwalic, ze ja z racji imienin i gwiazdki zostałam przez Olę hojnie obdarowana :oops: :oops: :oops:

efreja

Post » Pon gru 29, 2008 23:04

olesia.b pisze:A ja właśnie dostałam frytki!! :D :D 8O :mrgreen: :dance: :dance2: :s1:

mniam :D
szejk i frytki to jeden z moich ulubionych wykwintnych zestawów obiadowych ;)

efreja pisze:Acha ja sobie kupiłam w desperacji czapkę fioletową, w ktorej wyglądam jak Niemcy na rowerach ( ja tak wyglądam w każdej czapce). W beretach natomiast wyglądam jak uboga Rumunka i nawet mój mąż mnie prosił abym nigdy beretu nie zakładała ( taka prośba u niego to akt dużej odwagi)

chciałabym to zobaczyc :twisted: :lol:

vadee

Post » Pon gru 29, 2008 23:04

pochwal się :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon gru 29, 2008 23:05

efreja pisze:Wiem, wiem ale mam dziwną słabośc do tej kobiety - ciekawe dlaczego?
No ale muszę się pochwalic, ze ja z racji imienin i gwiazdki zostałam przez Olę hojnie obdarowana :oops: :oops: :oops:

owmordeczkęjeżyka :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ale dalim ciała :oops: w ogóle zapomniałam, że 24 to Ewy i Adama :oops: :oops: :oops: :oops:

vadee

Post » Pon gru 29, 2008 23:07

Jak bym umieściła tu moje zdjęcie w czapce to administrator tego portalu by je szybko wykasował (i słusznie), a gdyby nie zdążył to wy nie otrząsnęłybyście się z szoku do następnego Sylwestra!

efreja

Post » Pon gru 29, 2008 23:09

Vadee, co ty? Przecież ja dostałam od was takie piękne życzenia, że ze wzruszenia co zrobiłam?..oczywiście się poryczałam taka twarda ze mnie kobita

efreja

Post » Pon gru 29, 2008 23:09

a w podpisie to co masz niby na głowie? :twisted:

vadee

Post » Pon gru 29, 2008 23:10

my twarde dziewczyny jesteśmy :D sprawdź nas :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon gru 29, 2008 23:11

efreja pisze:Vadee, co ty? Przecież ja dostałam od was takie piękne życzenia, że ze wzruszenia co zrobiłam?..oczywiście się poryczałam taka twarda ze mnie kobita

to jakby kto pytał, to były łączone i na dole drobnym BIAŁYM drukiem było dopisane 'i imienin' ;)

vadee

Post » Pon gru 29, 2008 23:13

Czapka Mikołaja ma taka konstrukcje, że każdy w niej wygląda dobrze.
Chyba przez całą zimę będę chodzi w takiej czapce. Jakbym długo nic nie pisała to znaczy, że jednak mnie zamknęli w zakładzie dla psychicznie chorych.

efreja

[poprzednia][następna]