Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:a ja się właśnie zorientowałam, że zapłaciłam polisę tz na stare konto ubezpieczalni!!!co teraz?przekierowali to sami na odpowiednie konto czy trzeba będzie odkręcać wszystko?
też jem chipsy, tym razem z nerwów
efreja pisze:Dzisiaj rozmawiałam z panią, która wzięła na tymczas tę bura kotkę. Sytuacja jest taka: dwa koty tej pani mieszkają na dole a kicia zaanektowała dla siebie całą górę domu i żadnego kota tam nie wpuszcza tylko broni "swojego" terenu. Przy metrażu mieszkania Oli taka izolacja byłaby chyba bardzo trudna. Widac tak miało byc.
Jak Ola będzie planowała dokocenie to napewnonic z tego nie wyjdzie.
Trochę ją znam i wiem, że to będzie jak z Beniem, jak znajdzie takiego biedaka i nie będzie wyjścia to będzie szybka decyzja - zostaje.
efreja pisze:Vadee twoje dziewczynki jak zwykle piękne i pełne wdzięku (jak ich mama), a widzę, że Krecior znalazł żółtą miłośc swojego życia![]()
![]()
![]()
Czy to ma jakiś podtekst polityczny?????
efreja pisze:To Ola głównie kupowała. Krem na dzień, krem pod oczy korektor i jakieś inne kosmetyki.
Oprócz tego sukienkę (śliczna bo klasyczna), jeansy i bluzkę ( mnie się nie podoba a jej przeciwnie) oraz sweter długi zapinany. U nas jest tak dziwnie, że w sklepie to ja namawiam ją do kupienia a nie ona mnie, żebym jej kupiła.
efreja pisze:To Ola głównie kupowała. Krem na dzień, krem pod oczy korektor i jakieś inne kosmetyki.
Oprócz tego sukienkę (śliczna bo klasyczna), jeansy i bluzkę ( mnie się nie podoba a jej przeciwnie) oraz sweter długi zapinany. U nas jest tak dziwnie, że w sklepie to ja namawiam ją do kupienia a nie ona mnie, żebym jej kupiła.
olesia.b pisze:A ja właśnie dostałam frytki!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
efreja pisze:Acha ja sobie kupiłam w desperacji czapkę fioletową, w ktorej wyglądam jak Niemcy na rowerach ( ja tak wyglądam w każdej czapce). W beretach natomiast wyglądam jak uboga Rumunka i nawet mój mąż mnie prosił abym nigdy beretu nie zakładała ( taka prośba u niego to akt dużej odwagi)
efreja pisze:Wiem, wiem ale mam dziwną słabośc do tej kobiety - ciekawe dlaczego?
No ale muszę się pochwalic, ze ja z racji imienin i gwiazdki zostałam przez Olę hojnie obdarowana![]()
![]()
efreja pisze:Vadee, co ty? Przecież ja dostałam od was takie piękne życzenia, że ze wzruszenia co zrobiłam?..oczywiście się poryczałam taka twarda ze mnie kobita
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 418 gości