Jakie wspaniałe futerko, a ten ogon - coś niewiarygodnego

Tesia jest PRZEPIĘKNA

Rzeczywiście można zakochać się w niej bez pamięci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kitkowa z Ciebie to poniekąd Łobuziarka jestkitkowa pisze:Mruczka, ależ ja się nie śmieję![]()
Oczywiście, była to dygresja w temacie zdjęć.
Przecież i tak wiesz, że masz prześliczną kocinę![]()
Podejrzewam, że ona wcale u Ciebie nie mieszka; przynosisz ją do domu na czas zdjęćMasz zdecydowanie za czysto
Mruczka78 pisze:Kitkowa z Ciebie to poniekąd Łobuziarka jest![]()
![]()
Witaj Buborku długo się u nas nie odzywałeś i muszę przyznać, że ztęskniłyśmy się za Tobąbubor pisze:Witaj Mruczko wieczorową porą![]()
Dosypałaś poświątecznych zdjątek że hej a jedno piękniejsze od drugiego. Przy takim dłuższym futerku chyba niezbędne jest jego częste czesanie
, gdy sobie pomyślę że miałbym czesać którąś z moich pannic to w sumie cieszę sie że obie mają krótkie futerko gdyż żadna z nich za czesaniem co najmniej nie przepada
Poznałam poznałam Ciękitkowa pisze:Mruczka78 pisze:Kitkowa z Ciebie to poniekąd Łobuziarka jest![]()
![]()
Przebóg... poznała mnie![]()
Zazdroszczę (porządku i płynu do paneli).
Żwirek i rozpirzone żarcie koło miski to jest to, co mnie kręci![]()
Bubor, szczotkuję dachowca - bo jego to z kolei kręci. Takie mizianki z oprzyrządowaniem zakupionym w .... zooshopie
Nie mam pojęcia KITKOWA dlaczego tak jestkitkowa pisze:I mam pytanie; retoryczne pewnie. Czemu koty lubią firanki ????
Pozdrawiam Was panny
Mruczka78 pisze:ale powiedzcie same co mam jej zrobić chyba tylko ugryźć.
Pazurki przycinamy na śpiącokalair pisze:Mruczka78 pisze:ale powiedzcie same co mam jej zrobić chyba tylko ugryźć.
Możesz jeszcze podrapać,jak wyhodujesz odpowiednio długie i ostre pazurki!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości