POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2008 18:31

Solaris, ja zapisałam jedną kotkę do p. Ani z Żukowa za 120zł zanim ty napisałaś że w Rumi może być za 80, a żeby nie jeździć tyle razy i na czasie i benzynie zaoszczędzić to dokoptowałam drugą tak że Tajra i Pufcia będą w Żukowie w piątek o 13.00.
Ja tą różnicę dopłacę ze swojej kieszeni bo i tak miałam w planie sterylke Pufci tak ze spoko jestem na to przygotowana.
Mam jeszcze jedną kotkę do sterylki, to taki "przeterminowany" tymczas mojej mamy, która już raczej nie będzie do adopcji zostanie u mamy i ją właśnie chciałabym w Rumi wysterylizować, dzwoniłam dziś tam rozmawiałam ale nie miałam się na kogo powołać bo znam tylko twój nick, wet. powiedział ze im więcej będziemy mieć tych kotek do sterylizacji tym taniej będzie a narazie moze mi zaproponować 130zł, ponieważ Tri to właściwie kotka mojej mamy a nie dziczek do wypuszczenia to umówiłam sie na środe na pojutrze.
Dla mnie też znaczenie ma to że teraz terminy udało mi sie załatwić bo akurat mam urlop, a jak mam sie potem specjalnie z pracy zwolnić żeby kicie zawieźć i odebrać z lecznicy to duzo wiecej finansowo mnie to kosztuje nawet jak sama sterylka będzie tańsza.
Musimy na przyszłość ustalić jakieś lepsze zasady współpracy z tym gabinetem w Rumi, moze ty Solaris sie tym zajmiesz, bo ja tam nigdy nie byłam, nie znają mnie to Tobie będzie łatwiej.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon gru 29, 2008 19:03

mpacz78 pisze:Solaris, ja zapisałam jedną kotkę do p. Ani z Żukowa za 120zł zanim ty napisałaś że w Rumi może być za 80, a żeby nie jeździć tyle razy i na czasie i benzynie zaoszczędzić to dokoptowałam drugą tak że Tajra i Pufcia będą w Żukowie w piątek o 13.00.
Ja tą różnicę dopłacę ze swojej kieszeni bo i tak miałam w planie sterylke Pufci tak ze spoko jestem na to przygotowana.
Mam jeszcze jedną kotkę do sterylki, to taki "przeterminowany" tymczas mojej mamy, która już raczej nie będzie do adopcji zostanie u mamy i ją właśnie chciałabym w Rumi wysterylizować, dzwoniłam dziś tam rozmawiałam ale nie miałam się na kogo powołać bo znam tylko twój nick, wet. powiedział ze im więcej będziemy mieć tych kotek do sterylizacji tym taniej będzie a narazie moze mi zaproponować 130zł, ponieważ Tri to właściwie kotka mojej mamy a nie dziczek do wypuszczenia to umówiłam sie na środe na pojutrze.
Dla mnie też znaczenie ma to że teraz terminy udało mi sie załatwić bo akurat mam urlop, a jak mam sie potem specjalnie z pracy zwolnić żeby kicie zawieźć i odebrać z lecznicy to duzo wiecej finansowo mnie to kosztuje nawet jak sama sterylka będzie tańsza.
Musimy na przyszłość ustalić jakieś lepsze zasady współpracy z tym gabinetem w Rumi, moze ty Solaris sie tym zajmiesz, bo ja tam nigdy nie byłam, nie znają mnie to Tobie będzie łatwiej.

Tak ,pamietam jak pisałaś o tej kotce.Spoko nic się nie stało , warunki współpracy i ceny będą dogadane z Sabiną jak wróci . 8)

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Pon gru 29, 2008 19:06

UWAGA! Czy ktoś dawał ogłoszenie o Hebanku z Sopotu do adopcji na różnych portalach? Jesli tak, to bardzo prosimy o zdjęcie tego ogłoszenia. Dzięki!

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pon gru 29, 2008 19:13

Mały Duszek ma świerzba w uszach, leczymy.
Grzyba raczej nie ma te brudne miejsca na uszkach i pysiu to raczej tylko brud, udaje mi się stopniowo go doczyszczać po namoczeniu oliwką dziecięcą.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Pon gru 29, 2008 20:14

cropka pisze:Pani, która pytała o Neko, nadal się nie odzywa. Czekamy nadal na domek ...

Prześlij mi jakieś nowe supersłodkie fotki malucha, podmienię na stronie :)

yammayca

Post » Pon gru 29, 2008 20:16

yammayca, mówimy o tym Hebanie ? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=57941

Mam go na Allegro i na Adopcjach.

Czy coś się stało....? Aż boję się wejść na wątek
po_prostu_kaska

Post » Pon gru 29, 2008 20:23

Tak, o tym Hebnaku. Nie ma się co martwić, nie jest po prostu na razie do adopcji :) Będzie leczony.

yammayca

Post » Pon gru 29, 2008 20:36

Na gratce też był - już zdejmuję.

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Pon gru 29, 2008 20:37

Majcia ale co mu jest?? wiesz coś??
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pon gru 29, 2008 20:45

Nie wiem nic ponad to, że czekamy na wyniki :(

Ogłoszenia trzeba zdjąć, bo nie wiadomo, co mu jest. Wydaje mi się, że chyba nie powinniśmy oddawać kotka, któremu nie wiemy co dolega, bo może szybko wrócić. Wiecie, różni są ludzie... Trzymam kciuki za zdrowie Hebanka.

yammayca

Post » Pon gru 29, 2008 21:27

Hebanku nie rob nam tego.Wszyscy trzymamy kciuki za Twoje zdrowko kochany :(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Wto gru 30, 2008 11:47

Mały Duszek juz chyba odespał steresy związane ze zmianą miejsca i z podrózami, zaczął wiecej jeść, bawi się i bryka jak szalony.
Załatwia się już do kuwetki bezbłędnie :D
Z oczu i z noska też już przestaje mu lecieć ropka.
Pchły zwalczone, już tylko świerzb uszny do pokonania.
Kotek pięknieje w oczach :) Jak wszystko dobrze pójdzie to może od przyszłego tygodnia bedzie się nadawał do adopcji.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto gru 30, 2008 12:04

:ok: za domek malego Duszka :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Wto gru 30, 2008 14:05

Kończy się aukcja Białaska na allegro, zadzwoniłam więc do Pani, która miała kotka, z pytaniem, czy w dalszym ciągu szuka domu. Okazało się, że Białasek w wigilię pojechał do nowego domku :)

Jednocześnie dowiedziałam się, że znaleziona została śliczna puchata koteczka, na razie zaopiekował się nią sąsiad tej pani, jednak trzeba będzie znaleźć dom dla kotki. Zastanawiają się, czy koteczka komuś nie zginęła. Nic więcej nie wiem, nie mam pojęcia, gdzie to jest, trzeba kontaktować się z panią od Białaska.

Czy domek dla Tajry jest pewny, czy jeszcze nie kończyć jej aukcji na allegro?
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Wto gru 30, 2008 14:13

Super :D Dzięki, że zadzowniłaś do tej Pani :D Zaraz do niej napiszę ws sprawie puchatej koteczki.

Tajrę możesz zdjąć z Allegro. Ten Pan jest zdecydowany na Tajrunię i Pufcię :)

yammayca

[poprzednia][następna]