Solaris, ja zapisałam jedną kotkę do p. Ani z Żukowa za 120zł zanim ty napisałaś że w Rumi może być za 80, a żeby nie jeździć tyle razy i na czasie i benzynie zaoszczędzić to dokoptowałam drugą tak że Tajra i Pufcia będą w Żukowie w piątek o 13.00.
Ja tą różnicę dopłacę ze swojej kieszeni bo i tak miałam w planie sterylke Pufci tak ze spoko jestem na to przygotowana.
Mam jeszcze jedną kotkę do sterylki, to taki "przeterminowany" tymczas mojej mamy, która już raczej nie będzie do adopcji zostanie u mamy i ją właśnie chciałabym w Rumi wysterylizować, dzwoniłam dziś tam rozmawiałam ale nie miałam się na kogo powołać bo znam tylko twój nick, wet. powiedział ze im więcej będziemy mieć tych kotek do sterylizacji tym taniej będzie a narazie moze mi zaproponować 130zł, ponieważ Tri to właściwie kotka mojej mamy a nie dziczek do wypuszczenia to umówiłam sie na środe na pojutrze.
Dla mnie też znaczenie ma to że teraz terminy udało mi sie załatwić bo akurat mam urlop, a jak mam sie potem specjalnie z pracy zwolnić żeby kicie zawieźć i odebrać z lecznicy to duzo wiecej finansowo mnie to kosztuje nawet jak sama sterylka będzie tańsza.
Musimy na przyszłość ustalić jakieś lepsze zasady współpracy z tym gabinetem w Rumi, moze ty Solaris sie tym zajmiesz, bo ja tam nigdy nie byłam, nie znają mnie to Tobie będzie łatwiej.