Wyspaliśmy się, choć Duża gada, że tak się wierciliśmy, że ona się nie wyspała

Krówki
Moderator: Estraven
Mereth pisze:Cześć Kropuś![]()
Wyspaliśmy się, choć Duża gada, że tak się wierciliśmy, że ona się nie wyspała![]()
Krówki
kothka pisze:Cześć Kropeczko
Odsypiam święta
Romek
kalair pisze:Hej Kropeczki!
Iskropka pisze:kalair pisze:Hej Kropeczki!
Cześć Irisko i Lafinko!
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Hej Kropeczki!
Cześć Irisko i Lafinko!
Cześć Kropciu! A co porabiasz? My się nudzimy.,
Kretki
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Hej Kropeczki!
Cześć Irisko i Lafinko!
Kretki
Ja próbuję sforsować niedomknięte drzwi do szafy z ubraniami, tam jest tak mięciutko i cieplutko :roll:
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Hej Kropeczki!
Cześć Irisko i Lafinko!
Kretki
Ja próbuję sforsować niedomknięte drzwi do szafy z ubraniami, tam jest tak mięciutko i cieplutko :roll:
A mnie się to udaje! Tylko teraz Duża ,jak wychodzi, to zastawia szafę fotelem..A tam tak fajnie jest!
Lafinka
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Hej Kropeczki!
Cześć Irisko i Lafinko!
Kretki
A mnie się to udaje! Tylko teraz Duża ,jak wychodzi, to zastawia szafę fotelem..A tam tak fajnie jest!
Lafinka
Jak by sie trzy koty za te drzwi wzięły to poszłoby szybciej
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Hej Kropeczki!
Cześć Irisko i Lafinko!
Kretki
Lafinka
Jak by sie trzy koty za te drzwi wzięły to poszłoby szybciej
W takim razie musimy do Ciebie pojechać, i Ci pomóc Kropeczko!
Kretki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 211 gości