Ona po prostu załatwia się w kuwecie tylko wtedy kiedy jest idealnie czysta,nie lubi wchodzić do kuwety w której inny kot już coś zrobił:)
 Ona po prostu załatwia się w kuwecie tylko wtedy kiedy jest idealnie czysta,nie lubi wchodzić do kuwety w której inny kot już coś zrobił:) Ona po prostu załatwia się w kuwecie tylko wtedy kiedy jest idealnie czysta,nie lubi wchodzić do kuwety w której inny kot już coś zrobił:)
 Ona po prostu załatwia się w kuwecie tylko wtedy kiedy jest idealnie czysta,nie lubi wchodzić do kuwety w której inny kot już coś zrobił:) wszystko jest w porządku,była badana jakiś 2 razy we wrześniu i teraz niedawno.Teraz 5 stycznia znów idziemy z oczkami,uszkami,ząbkami to może powtórzy się jakieś badania jak będzie taka potrzeba.Kotiko wiesz może co to ten 5 pazur?Wyczytałam,że u psów takie coś może być i jest to tzw."wilczy pazur"ale u kotów?jakaś genetyczna modyfikacja?W końcu nie wiadomo jak one się tam mnożyły.
 wszystko jest w porządku,była badana jakiś 2 razy we wrześniu i teraz niedawno.Teraz 5 stycznia znów idziemy z oczkami,uszkami,ząbkami to może powtórzy się jakieś badania jak będzie taka potrzeba.Kotiko wiesz może co to ten 5 pazur?Wyczytałam,że u psów takie coś może być i jest to tzw."wilczy pazur"ale u kotów?jakaś genetyczna modyfikacja?W końcu nie wiadomo jak one się tam mnożyły.Shishka pisze:takwszystko jest w porządku,była badana jakiś 2 razy we wrześniu i teraz niedawno.Teraz 5 stycznia znów idziemy z oczkami,uszkami,ząbkami to może powtórzy się jakieś badania jak będzie taka potrzeba.Kotiko wiesz może co to ten 5 pazur?Wyczytałam,że u psów takie coś może być i jest to tzw."wilczy pazur"ale u kotów?jakaś genetyczna modyfikacja?W końcu nie wiadomo jak one się tam mnożyły.
 Nie obcinałam go przez ten czas jak jest u mnie a i tak jest krótki,odkryłam go podczas czesania i prawie bym bo wycięła bo myślałam,że coś jej się przykleiło a to pazurek jakiś dziwny...
 Nie obcinałam go przez ten czas jak jest u mnie a i tak jest krótki,odkryłam go podczas czesania i prawie bym bo wycięła bo myślałam,że coś jej się przykleiło a to pazurek jakiś dziwny...  Zapytam na wszelki wypadek Pani doktor ale chyba nie ma się czym martwić.
 Zapytam na wszelki wypadek Pani doktor ale chyba nie ma się czym martwić. .
 .

- prędkości światła dostaje.
 - prędkości światła dostaje. 
 Jak zrobi koopkę to dostaje szału,biega po całym mieszkaniu,wywraca się na boki,dosłownie widać,że właśnie jej ulżyło:)
 Jak zrobi koopkę to dostaje szału,biega po całym mieszkaniu,wywraca się na boki,dosłownie widać,że właśnie jej ulżyło:)Chmura tak ma i dlatego ustawiłam 3 kuwety i to w nocy może nie wystarczyć. Tak na qpalu podjechała akurat nocująca teściowa!

Teściowa lubi koty i zwierzaki wszystkie. szkoda że ja zwierzakiem nie jestem!
 Teściowa lubi koty i zwierzaki wszystkie. szkoda że ja zwierzakiem nie jestem! 

tekst o teściowej rozśmieszył mi właśnie całą rodzinkę-czyli mnie mamę i 3 koty-pewnie w duchu też się śmieją
 tekst o teściowej rozśmieszył mi właśnie całą rodzinkę-czyli mnie mamę i 3 koty-pewnie w duchu też się śmieją  Zwirek mam zawsze Benek lub Hilton i chyba go wszystkie moje koty lubią,problem w tym,że jedna z kotek sika rzadko ale duuużo,i nie jest to problem zdrowotny po prostu tak ma-ważne,że jak już siusia to intensywnie bo wiadomo,że nerki filtrują:)no i jak ona zrobi takie wielkie siku to nie jest sie to w stanie szybko zbrylić i w kuwetce robi się błotko do którego inne kotki nie lubią wkładać łapek z resztą w cale się im nie dziwię:)Niestety nie mogę ustawić 3 kuwetek bo nie ma gdzie:/mamy malutkie mieszkanie i kuweta i tak stoi już w dużym pokoju (a wolałabym,żeby mogła stać w łazience)a w pokoju gościnnym raczej 3 kuwet nie rozstawię
 Zwirek mam zawsze Benek lub Hilton i chyba go wszystkie moje koty lubią,problem w tym,że jedna z kotek sika rzadko ale duuużo,i nie jest to problem zdrowotny po prostu tak ma-ważne,że jak już siusia to intensywnie bo wiadomo,że nerki filtrują:)no i jak ona zrobi takie wielkie siku to nie jest sie to w stanie szybko zbrylić i w kuwetce robi się błotko do którego inne kotki nie lubią wkładać łapek z resztą w cale się im nie dziwię:)Niestety nie mogę ustawić 3 kuwetek bo nie ma gdzie:/mamy malutkie mieszkanie i kuweta i tak stoi już w dużym pokoju (a wolałabym,żeby mogła stać w łazience)a w pokoju gościnnym raczej 3 kuwet nie rozstawię  Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku!!
 Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości