Rufusku te porządki w twoim wcześniejszym domu to najlepszy prezent dla ciebie na święta.
Teraz już tylko będzie lepiej, przesyłamy z moimi staruszkami nie tylko kocimi dużo ciepłych mysli
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Mam ogromną słabość do staruszków (ludzi i zwierząt).Życzę mu takiego cudownego DS na resztę życia.Kotka wyrzucona z samochodu,znaleziona przeze mnie też siedzi w klatce i jest przeszczęśliwa.Jak niewiele takim biedom potrzeba,jak doceniają tę odrobinę troski,którą się im oferuje.Bardzo mnie to wzrusza.
Rufus wygląda bardzo dostojnie, a co dopiero, jak dojdzie do zdrowia i nieco przytyje!
Będzie królewskim kotem, takim dumnym kanapowcem doceniającym spokój i dobre jedzonko. No i kochającym Dużego Ciekawe, czemu się ślini, jakiś stan zapalny?
I ile ma w przybliżeniu lat? Kwalifikuje się na wątek seniorów?
Anita, kciuki nieustające I całe morze ciepłych myśli
Jaki Rufcio jest piękny, jakie ma mądre oczy i słodki pysio Już się zakochałam na zabój.
Za domek!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.