Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 28, 2008 21:47

Hej jestem cały i najedzony po świetach. Pozdrawiam dyziek :twisted:

Bettie

Od: Pon sie 21, 2006 18:12

Post » Nie gru 28, 2008 21:49

:D :D :D

:ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie gru 28, 2008 21:54

Dyziek no wreszcie, już myślałem, że cię chłopie wcieło.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw sty 01, 2009 23:06

No jak wcięło Ptachu jeśli odwiedzam Twoja stronke regularnie. Siedzieliśmy z tym grubasem na cieplutkim parapecikui oglądaliśmy ,jak Duży stzela takie kolorowe iskierki w niebo . Ale było fajnie. Pozdrawiam Dyziek :twisted:

Bettie

Post » Sob mar 14, 2009 23:19

Cześć chłopaki :twisted: Co tam u Was ,my z Niuńkiem czekamy na NOWEGO, co Go Duzi mają przywieżdz po Niedzieli Ma na imię Gacek i myślę ,że sie dogadamy bo jak nie to z szafy nie zejdzie :evil: Trzymajcie sie DYZIE cieplutko-pozdrawiam Dyziek

Bettie

Post » Sob mar 14, 2009 23:26

Ooo Dyziek,
jak fajnie, że znów będziesz pisał
u nas tez jest jeden nowy, Duża mówi na niego la Skunks, smierdzi okropnie w całym domu i nie tylko :roll:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Nie mar 15, 2009 10:36

Cześś Dyziu :D
Oj, nie bądź taki bojowy w stosunku do nowego, mówią, że jest jakiś "po przejściach" czy coś :roll: To chyba znaczy, że nigdy nie miał takiego fajnego domku jak nasze, może przynajmniej na początku bądżcie dla niego mili ?
Ja też złagodniałem, odkąd Duża przynosi te, tam tymczasy. Zrzoumiałem, że trzeba sobie pomagać, a nie drzeć koty, no :wink:

Dyzio pacyfista
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie mar 15, 2009 16:28

Była narada wojenna z Niunkiem i doszliśmy do wniosku,że ugościmy Gacusia po staropolsku saszetką i rosołkiem- no chyba że będzie moje ulubione ciasto tiramisu :twisted: Będziemy Go obserwować i będziemy zdawać relację jaki to gagatek 8O .Cześć Kociaki.Dionizy

Bettie

Post » Pon mar 30, 2009 14:09

Cześć chłopaki.Gacek jest ok. Razem jemy,śpimy,ganiamy się i bawimy :twisted: Jest dobrym kumplem i polubiliśmy go bardzo.Niuniu odkąd je specjalną karmę chudnie i zaczyna wyglądać jak kot :D Jestem zdrowy i czekamy wszyscy na wiosnę ,żeby na parapecikach przesiadywać i oglądać koci świat.Pozdrawiam Was.Dionizy :lol:

Bettie

Post » Pon cze 08, 2009 17:50

Cześć .On się tuli do mnie ... znaczy się Gacek :evil: Jak śpimy sobie razem na sofie u Dużych ,to Gacek wtula sie w moje futerko i śpimy .
Stała sie dziwna rzecz!!!!! Jak spalem ostatnio ,to przylazł Gacenty i umył mi czoło i uszy :? lizał mnie dobre 3 minuty--- mruczal os ,że my łodzianie powinniśmy sobie pomagać...i takie tam ...fakt ,teraz mam puchate futerko i jestem czysty na czole.
Czysty Dyziek :conf:

Bettie

Post » Pon cze 08, 2009 20:19

Bettie pisze:Cześć .On się tuli do mnie ... znaczy się Gacek :evil: Jak śpimy sobie razem na sofie u Dużych ,to Gacek wtula sie w moje futerko i śpimy .
Stała sie dziwna rzecz!!!!! Jak spalem ostatnio ,to przylazł Gacenty i umył mi czoło i uszy :? lizał mnie dobre 3 minuty--- mruczal os ,że my łodzianie powinniśmy sobie pomagać...i takie tam ...fakt ,teraz mam puchate futerko i jestem czysty na czole.

Łał :D

Super :D.

Oj, Gacuniu, wreszcie jesteś szczęśliwy bidoku kochany. A jak tam kuracja odchudzająca ? :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon cze 08, 2009 20:53

Bettie pisze:Cześć .On się tuli do mnie ... znaczy się Gacek :evil: Jak śpimy sobie razem na sofie u Dużych ,to Gacek wtula sie w moje futerko i śpimy .Stała sie dziwna rzecz!!!!! Jak spalem ostatnio ,to przylazł Gacenty i umył mi czoło i uszy :? lizał mnie dobre 3 minuty--- mruczal os ,że my łodzianie powinniśmy sobie pomagać...i takie tam ...fakt ,teraz mam puchate futerko i jestem czysty na czole.

8O
Dyziek to na pewno ty, nie podmienili cie?

Jestem z ciebie duna :D dogadałeś się z chłopakami.

iwcia

Post » Wto cze 09, 2009 10:32

Nie podmienili mnie :twisted: pewnie ,że się dogadałem... chłopaki są super,Gacuś mnie tuli jak mi żle,razem jemy z jednej miseczki i razem się bawimy jak Niuniu śpi gdzieś wysoko na szafie :D my Łódzko-Wrocławskie kotecki trzymamy się razem :dance: Małemu Dużemu kupili takie mebelki nie za wysokie i miękkie...śpimy na nich do woli.Jak duży mówi, wygladamy śpiąc na łóżeczku jak 3 szprotki w puszce.Odchudzili Gacka i Niunia pięknie... chłopaki wyglądają coraz lepiej---tak trzymać :D
Pozdrawiam Was.
Wasz reporter Dionizy :twisted:

Bettie

Post » Wto maja 21, 2013 12:52 Re: Dyzio którego nie chciano już w domu. Marzenie się spełn

Witam wszystkich...
Minęło wiele lat od ostatniego wpisu (zmieniłam login, z powodu braku możliwości zalogowania pod starym), ale wierzę, że Ci, którym Dyzio zapadł w serce, wciąż pamiętają.
Nie przynoszę dobrych wieści.
Wczoraj Dyziulek - Wyjątkowy Kot - pobiegł za Tęczowy Most...
Miał dobre życie i chcę wierzyć, ze teraz wolny od bólu jest gdzieś tam...

Brykaj szczęśliwy Koteńku...

BettyR

Od: Wto maja 21, 2013 12:24

Post » Wto maja 21, 2013 18:31 Re: Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za T

Dyziu,przeżyłeś najlepsze dni swego życia u Betty. :cry:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

[poprzednia][następna]