Lemoniada pisze: moimi kotami: Kropką, Burym, Maślakiem i Kleofasem, psem Mocusiem, oraz myszoskoczkami Frotką, Kiwi, Lorką i Kredką
Yyyyy.....to wszystko? Kretki fces?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze: moimi kotami: Kropką, Burym, Maślakiem i Kleofasem, psem Mocusiem, oraz myszoskoczkami Frotką, Kiwi, Lorką i Kredką
Kociama pisze:skaskaNH pisze:No oczywiście, że zachętakalair pisze:Femciu,to zachęta, czy wręcz przeciwnie?![]()
Takiej promocji nie ma w żadnym markecie: bierzesz 2 i dostajesz 4 gratis
Możesz jeszcze bonus dostać w postaci 9ciu łobuziaków![]()
Witojcie Krakowskie Pięknoty i Skasko Kochana
Kociama pisze:skaskaNH pisze:No oczywiście, że zachętakalair pisze:Femciu,to zachęta, czy wręcz przeciwnie?![]()
behemotka pisze:Dziwnym trafem futra galopowały w tempie przekraczającym dozwoloną prędkość AKURAT, zwykłym PRZYPADKIEM, przez te dwie godziny, kiedy usiłowałam spać.
Wstałam.
Futra śpią
skaskaNH pisze:behemotka pisze:Dziwnym trafem futra galopowały w tempie przekraczającym dozwoloną prędkość AKURAT, zwykłym PRZYPADKIEM, przez te dwie godziny, kiedy usiłowałam spać.
Wstałam.
Futra śpią
Oj, nie umiesz sie dostosować![]()
Zamiast na forum na kotecki narzekać - do łóżka ras ras, póki zwierząsia tez raczą drzemać
skaskaNH pisze:Powiedziałabym nawet, że masz mocne argumenty w ręcebehemotka pisze:Do perswazji jestem chyba lepiej przystosowana?
skaskaNH pisze:Nie śpimy, do pracy sie trzeba zbieraćkalair pisze:Śpicie?![]()
A ja mam wolne!![]()
![]()
Niektórym to dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości