Moderator: Estraven
meggi 2 pisze:Agata, a ta kotka co byla u mnie w domu na tymczasie z Tadzikiem, policzylas ?
Aleksandra59 pisze:Ja w łapankach nie biorę udziału, ale mam kontakt z lecznicą sterylizującą bezdomniaki. Lecznica w 2008 r. miała umowę z gminą i niezły "przerób" sterylizacyjny miała. Ale to wszystko poza miau - jeżeli informacja o liczbie kastracji i sterylizacji potrzebna - nie ma problemu zapytam
Agalenora pisze:Ponad 30 kotek zapalam na kastrację solo, lub w zespole. Nie tylko w Wawie.
dellfin612 pisze:Aleksandra59 pisze:Ja w łapankach nie biorę udziału, ale mam kontakt z lecznicą sterylizującą bezdomniaki. Lecznica w 2008 r. miała umowę z gminą i niezły "przerób" sterylizacyjny miała. Ale to wszystko poza miau - jeżeli informacja o liczbie kastracji i sterylizacji potrzebna - nie ma problemu zapytam
Ola, te dane byłyby dobre,
tylko czy będzie pewność, że nie zostaną 2x policzone,
jeśli zostaną podane również przez osoby, które je do lecznicy przywiozły
dellfin612 pisze:Skoro tak, to świetnie, Ola, będziemy miały załatwiony Wilanów.
Z grubsza.
Chyba jesteśmy nocne marki
dellfin612 pisze:O tej porze to chociaż spokój i w domu i w sieci
Agalenora pisze:Okolice Platynowej (czerwiec) - co najmniej 3 kotki (ale sądzę, że statystykę uzupełnią chociażby genowefa, Seniorita)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 58 gości