Jak wypadła wizytacja niech pisze wizytująca. Ja co najwyżej pokażę Alusia w objęciach Oli /że to jej objęcia trzeba uwierzyć na słowo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Wizytacja jak pisała już Barba50 odbyła się- Aluś przez jedną noc i 4 dni pobytu u Basi zmienił się baaardzo
![]()
![]()
![]()
![]()
Po pierwsze maluszek przytyłMoże niezbyt dużo, ale - co bardzo zadowolony TŻ Barby50 mi demonstrował - już nie można policzyć wszystkich kręgów na kręgosłupie Alusia
![]()
![]()
Dupecka Alusia dalej szczuplutka, ale coś mi się wydaje że szybko nabierze kształtów
![]()
Futerko też jakieś takie inne - duuuużo ładniejsze i ogonek juz nie łysy tak mocno
![]()
No i Aluś szaleje straszliwie, nawet na minutkę nie usiadł
![]()
Ponieważ Aluś na razie nie może do mnie trafić (mam jednak nadzieję, że to się szybko zmieni) a Basia i Jej TŻ wyrazili zgodę - za co Im baaardzo dziękuję
- Aluś do lecznicy jutro nie wraca
![]()
![]()
![]()
![]()
barba50 pisze:Aleksandra59 pisze:Wizytacja jak pisała już Barba50 odbyła się- Aluś przez jedną noc i 4 dni pobytu u Basi zmienił się baaardzo
![]()
![]()
![]()
![]()
Po pierwsze maluszek przytyłMoże niezbyt dużo, ale - co bardzo zadowolony TŻ Barby50 mi demonstrował - już nie można policzyć wszystkich kręgów na kręgosłupie Alusia
![]()
![]()
Dupecka Alusia dalej szczuplutka, ale coś mi się wydaje że szybko nabierze kształtów
![]()
Futerko też jakieś takie inne - duuuużo ładniejsze i ogonek juz nie łysy tak mocno
![]()
![]()
Ponieważ Aluś na razie nie może do mnie trafić (mam jednak nadzieję, że to się szybko zmieni) a Basia i Jej TŻ wyrazili zgodę - za co Im baaardzo dziękuję
![]()
![]()
![]()
![]()
He he - wyrazili zgodęRaczej powiedz że ugięłaś się pod łagodną perswazją, bo Ci Alusia nie chcemy oddać
barba50 pisze:Aleksandra59 pisze:Wizytacja jak pisała już Barba50 odbyła się- Aluś przez jedną noc i 4 dni pobytu u Basi zmienił się baaardzo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He he - wyrazili zgodęRaczej powiedz że ugięłaś się pod łagodną perswazją, bo Ci Alusia nie chcemy oddać
Killatha pisze:uhm, juz sobie wyobrażam tą "łagodną" perswazję, Ola pewnie dostała ultimatum:
albo Alusia zostawia albo ... Alusia zostawia![]()
trzeciej opcji nie było
kristinbb pisze:O matko....![]()
![]()
No i kłócą sie o kota?????![]()
![]()
Co za emocje fajne...![]()
Aleksandra59 pisze:
No tak - najpierw TŻ Barby50 przywitał mnie informacją, że Aluś to Jego kot![]()
Potem bardzo obrazowo opisywał mi Alusia - bidoka siedzącego w klatce w lecznicy
, a "u nas Aluś ma przecież tak dobrze".
No to co ja miałam zrobićZabierać Alusia do lecznicy
![]()
Sumienia bym nie miała
![]()
Chciałam jednak jednoznacznie stwierdzić - Aluś u Barby50 jest czasowo. Aluś jest moim kotem i basta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:Ale cudnie!-Aluś już nie wróci do schronu!!!![]()
![]()
![]()
W domu pełnym miłości kocinka pieknieje i nabiera ciałka!
kropkaXL pisze:Ale cudnie!-Aluś już nie wróci do schronu!!!![]()
![]()
![]()
W domu pełnym miłości kocinka pieknieje i nabiera ciałka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 24 gości