Dużo mruczków do adopcji- koniec części I

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 26, 2008 12:22

To ja się pochwalę, a co mi tam :P

http://tyskie-mruczki.yoyo.pl

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt gru 26, 2008 12:28

Cameo pisze:To ja się pochwalę, a co mi tam :P

http://tyskie-mruczki.yoyo.pl

wow :!: :!: :!: super :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 26, 2008 13:27

Kochana Kamilko jesteś wielka , bardzo , bardzo Ci dziekuje :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt gru 26, 2008 14:40

Justa&Zwierzaki pisze:Kochana Kamilko jesteś wielka , bardzo , bardzo Ci dziekuje :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Poproszę jeszcze o opis:

- Kitka
- Malwinki
- Milusia
- Primy
- Rafiego
- Tryni
- Tygrysa
- Zuzu

Na stronę adopcyjną :ok: :D

Cameo

Post » Pt gru 26, 2008 15:00

Cameo

Post » Pt gru 26, 2008 17:47

Cameo pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Kochana Kamilko jesteś wielka , bardzo , bardzo Ci dziekuje :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Poproszę jeszcze o opis:

- Kitka
- Malwinki
- Milusia
- Primy
- Rafiego
- Tryni
- Tygrysa
- Zuzu

Już podaje opisy :)

- Kitek trafił do mnie 5 lat temu jako dorosły kot , ćpuni go naćpali i nim żucali w worku i miał uszkodzony kręgosłup i był nieprzytomny a teraz jest wykastrowany i bardzo ,bardzo boi sie ludzi , jakby trafił do domu to do takiego gdzie nie ma dzieci i aby mógł zyć sobie bez stresu , KONIECZNIE MUSZĄ BYC ZABAZPIECZONE OKNA
- Malwinka trafiła do mnie w bardzo ciężkim stanie z rozbitą głowa , wychudzona i przerażona ,lekarze nie dawali jej wiekszych szans na przeżycie ale jej wola zycia wygrała ale niestety nie dowidzi i ma około 15 lat , jest wysterylizowana , boi sie ludzi ale zaufała psom a najbardziej mojej wilczycy do której się tuli :):):)
KONIECZNIE MUSZĄ BYC ZABAZPIECZONE OKNA .
- Miluś to kilkumiesięczny kastrowany kotek , trafił do mnie w bardzo cięzkim stanie , wychudzony , z chorą skórą z kocim katarem , ropa zalewała oczka , nie mógł oddychać , kroplówki , zastrzyki i maści uratoały mu życie ale stracił oczko ale to mu w niczym nie przeszkadza :)
Jestr niesamowicie przymilnym kotkiem :):):)I jest wykastrowany .
KONIECZNIE MUSZĄ BYC ZABAZPIECZONE OKNA
- Prima trafiła do mnie ponad 4 lata temu jako kilkumiesieczna kicia , miała być uspiona bo ponoć była wsciakła ( tak sądziła jej była opiekunka ) a była bardzo chora na koci katar i udało sie jej życie uratować ale straciła kawałek języka ale jej to w niczym nie przeszkadza , jest kicia nadal potrafiącą udryźć ale powoli zaczyna ufać człowiekowi , musi trafić do domu bez dzieci , z tygodnia na tydzień jest coraz bardziej miziasta , jest wysterylizowana , KONIECZNIE MUSZĄ BYC ZABAZPIECZONE OKNA .
- Rafi trafil do mnie prosto z działki ponad 2 lata temu jako około 5 mieś kociak który był bardzo prześladowany na działkach , strzelano do niego ze śrutu , przeżył ale bardzo boi sie ludzi , jest wykastrowany , KONIECZNIE MUSZĄ BYC ZABAZPIECZONE OKNA
- Tryni została porzucona na wiosne , zaczełam ja dokarmiać ale jak ktoś zamknoł kolene okienko to Tryni nie miała sie gdzie schować i poszła za mna a ja byłam z 3 psami a ona sie ich nie bała :) Jest wysterylizowana , jest bardzo miziastą koteczka , ma około 2 lat , KONIECZNIE MUSZĄ BYC ZABAZPIECZONE OKNA
- Tygrys trafił do mnie 12 lat temu jako kociak , niestety mimo kastracji nadal kilka razy dziannie znaczy teren i najlepiej jakby trafił do domu bez kotów , jest wykastrowany , KONIECZNIE MUSZĄ BYC ZABAZPIECZONE OKNA .
- Zuzu trafił do mnie kilka tyg. temu z bardzo krwawiącą łapką , mimo intensywnego leczenia konieczna była amputacja opuszki , ma też usunięte 2 kły i jest w wieku okoła 15 lat , jest wykastrowany , najlepiej jakby trafił do domu bez dzieci , jest miziakiem ale tylko tyle na ile on pozwala , jest wykastrowany , KONIECZNIE MUSZĄ BYC ZABAZPIECZONE OKNA .

Na stronę adopcyjną :ok: :D
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 26, 2008 18:08

Justyna co o tym sądzisz?

Cameo

Post » Pt gru 26, 2008 18:21

Dzięki za opisy, zaraz wrzucę na stronę. Ale nie mam zdjęć... Malwinki, Misi i Rafiego :( Jeśli możesz to wstaw je tutaj.

Cameo

Post » Pt gru 26, 2008 18:27

Bardzo ,bardzo ci dziękuje kochana Kamilko :):):)
Ja tego nie potrafie :oops: :oops: :oops: a Rafi jest cały czarny a Malwinka jest czarna z dłuższą sierscia a zdjęcia Misi sa na np.adopcjach u Korciaczek ale jak tylko Korciaczki wpadna do mnie to dam im aparat i poprosze o wklejenie bo ja nie potrafie :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 26, 2008 18:35

Malwince nie zrobiłam, bo kiedy "wyszła" było już bardzo ciemno i zbierałam się do wyjścia :( Misia ma swój wątek, a fotek Rafiego nie mam :? Z czarnych kotów jest tylko Diabolo, Prima i Kitek.

Cameo

Post » Pt gru 26, 2008 19:02

Cameo pisze:Malwince nie zrobiłam, bo kiedy "wyszła" było już bardzo ciemno i zbierałam się do wyjścia :( Misia ma swój wątek, a fotek Rafiego nie mam :? Z czarnych kotów jest tylko Diabolo, Prima i Kitek.

Rafi jest identyczny jak Kitek ( nieraz nawet ja je myle bo sa jak dwie krople wody :wink: no może Kitek ma troszke dłuższe nogi ale to są różnice kosmetyczne ) A Malwince to ja zrobie tylko że mój aparat jest jaki jest :oops: i poprosze Korciaczki o wklejenie :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt gru 26, 2008 20:34

eh dziewczyny jestescie obie wielkie :)

kochajaca_kociska

Od: Śro paź 29, 2008 16:31

Post » Sob gru 27, 2008 1:05

Hop nocą !
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 27, 2008 3:17

Strona jest już gotowa!!! :dance: :wink:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tyskie-mruczki.yoyo.pl][img]http://www.tyskie-mruczki.yoyo.pl/images/baner1.png[/img][/url]

Cameo

Post » Sob gru 27, 2008 8:22

Kamilko stronke zrobiłaś przepiekną , bardzo , bardzo Ci dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ta stronka to jest wielką szansą na dom dla tych kotów :P :P :P :P :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]