Bardzo dziękuję za śliczny pycholek
Moderator: Estraven
moś pisze:Ja rozumiem dziewczynki ze wypada tak mowic ale nie przesadzajciez tym brakiem roznicy
Chat pisze:Witam swiatecznie, cioteczki!!!! Wczoraj szlismy spac o 3 rano, jak na mnie to rekord. Dzis dalszy ciag aratonu, tesciowie na obiad przychodza.
Mosku, a ktora to TYDzieki za sliczne plaskie pysia, od razu sie chce zyc, jak sie na nie patrzy
kalair pisze:moś pisze:ta druga tez jest forumowiczka miau
![]()
![]()
Kim jest?
kalair pisze:moś pisze:Ja rozumiem dziewczynki ze wypada tak mowic ale nie przesadzajciez tym brakiem roznicy
Ja nie...
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:ta druga tez jest forumowiczka miau
![]()
![]()
Kim jest?
Ma jakis nick: madzialena ilestamnie pamietam, buszuje glownie na bazarkach ale tez czyta i cos tam nawet skrobnela w jakims wacie niesmialo, cii bo pewnie to przeczyta
![]()
Chat pisze:My bylismy na pasterce - katechizmowe dzieci zywy zlobek przdstawialy, moja corka robila za pastuszka, jeden chlopiec z mojej grupy za Cezara Augusta i jedna dziewczynka za baranka
Potem wrocilismy do domu na cougniux - takie dlugie drozdzowy z rodzynkami, w ksztalcie zawinietego w pieluchy niemowlaka. Zwyczaj taki - to sie zjada po pasterce
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Ja rozumiem dziewczynki ze wypada tak mowic ale nie przesadzajciez tym brakiem roznicy
Ja nie...
Yhyakurat
Chat pisze:My bylismy na pasterce - katechizmowe dzieci zywy zlobek przdstawialy, moja corka robila za pastuszka, jeden chlopiec z mojej grupy za Cezara Augusta i jedna dziewczynka za baranka
Potem wrocilismy do domu na cougniux - takie dlugie drozdzowy z rodzynkami, w ksztalcie zawinietego w pieluchy niemowlaka. Zwyczaj taki - to sie zjada po pasterce
Monostra pisze:Bry świąteczne plaskate!![]()
Zakochani Ptyś z Mosiem są cudni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości