Niech te Święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, i niech kotek w nocy gada. Niech choinka pachnie wszędzie, i niech radość wokół będzie.
Życzę Wesołych Świąt ludziom i futrzakom! Barba z piątką swoich ogonów i Alusiem w świątecznej gościnie
dziewczyny kochane, serdecznie dziekuje za pamiec i zyczenia w tym watku
to mnie bardzo zaskoczylo
mysle o Was cieplo kazdego dnia zycze Wam wszystkiego najlepszego dla Was, Waszych rodzin i futrzastych
Pirackie Trio wraz nami serdecznie dziekuje za zyczenia
oraz
osobiscie (jak widac na zalaczonym zdjeciu) przekazuje Waszym kotom i Wam zyczenia tej tresci:
Niechaj kazdego dniaCZARNY KOTprzebiega Wam droge co jak wiemy szczescie, zdrowie i pieniadze przynosi niechybnie
Z Pirackiem pozdrowieniem, Brucek, Hrupka i Rysio Miau
Wielka Noc już tuż-tuż. W tę Noc milkną słowa, bo nie sposób tego Cudu wyrazić. I wyjaśnić. Niech ta Tajemnica i nadzieja z Nią związana nigdy Was nie opuszcza, dając promyki szczęścia i pełniej wizji życia, które trwa i trwa. Mam taką nadzieję i tej Nadziei Wam życzę. Dobrych Świąt, Kochani.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.