Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 23, 2008 13:59

:lol: wszystkiego dobrego

dorota_d

Od: Wto wrz 23, 2008 20:40

Post » Wto gru 23, 2008 14:08

sikam ze smiechu :lol:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto gru 23, 2008 14:35

pisiokot pisze::

Drops z kolei dał przed Ewą popis szału, ale przy pomocy TŻ i jeszcze jednego miłego pana solidnej postury udało się (owinąwszy go uprzednio wielkim ręcznikiem) ujarzmić potwora, zmierzyć mu temperaturę i trzykrotnie skłuć dupsko.

pisiokotku a co masz na myśli pisząc solidnej postury :twisted:

Ciotka pewna kocia dama się pogniewała, tak byłaś zaaferowana chłopakami, że nie zauważyłaś kogo trzymałaś na kolanach :twisted:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto gru 23, 2008 14:51

iwcia pisze:
pisiokot pisze::

Drops z kolei dał przed Ewą popis szału, ale przy pomocy TŻ i jeszcze jednego miłego pana solidnej postury udało się (owinąwszy go uprzednio wielkim ręcznikiem) ujarzmić potwora, zmierzyć mu temperaturę i trzykrotnie skłuć dupsko.

pisiokotku a co masz na myśli pisząc solidnej postury :twisted:

Ciotka pewna kocia dama się pogniewała, tak byłaś zaaferowana chłopakami, że nie zauważyłaś kogo trzymałaś na kolanach :twisted:

Iwonko, no właśnie, dopiero po jakimś czasie dostałam olśnienia :oops: że to był Twój Darek z Teklą :!:
najpierw mała odwracała główkę, więc nie widziałam pysia
ale jak na mnie spojrzała to zaczęłam się w nią wgapiać jak sroka w gnat z rozdziawioną miną pt. "ale podobna do Tekli ... 8O".
i już, już chciałam zapytać czy to nie ona, gdy zrobiło się zamieszanie z ryczącym Dropsem i Darek zaoferował pomoc w jego ujarzmianiu. A Teklunia była tak spokojna, grzeczniutka na moich kolanach, i w ogóle wydała mi się jakaś mniejsza od tej Tekli, którą pamiętam, że stwierdziłam, że to chyba nie ona...

Darek jest the best :D Siła spokoju, opanowanie, poczucie humoru i w ogóle.
Tylko dzięki jego pomocy udało się ujarzmić tego potwora Dropsa :wink:
Przekaż mu nasze wielkie podziękowania.

p.s. a posturę ma solidną moim zdaniem, a nie ? :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 23, 2008 15:12

Ale tu śmiesznie na tym wąteczku :)

dorota_d

Post » Wto gru 23, 2008 17:53

A w ogóle to panie, tego, nuuuuuuuuuuuuuudy :(

Obrazek

co kot moze robić całymi dniami
latem to się można poopalać na kociotarasie, ptaszki pooglądać, obserwować życie osiedlowe
a teraz okna pozamykane na głucho, więc tylko spanie i spanie

(oto ukochane miejsce odpoczynku pisiokotów, na zapisy niemalże odkąd Duży zrobił tam gabinet leczenia światłem :wink:)

Obrazek

Obrazek

A oto Kimisiak-pulpecior :D

Obrazek
Obrazek

pisiokot

Post » Wto gru 23, 2008 18:42

pisiokot pisze:Kimcia ma się dobrze, wyrosła na piękną i mądrą pannę. Kilka tygodni temu odkryła uroki wanny i buszuje tam zawzięcie. Często kiedy wchodzę do łazienki wieczorem zastaję laleczkę rozłożoną w niej wygodnie, z minką pt. "o, fajnie, że jesteś, kąpiemy się ?"

ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek

pisiokot pisze:Muszę jednak z przykrością nakablować, że takiego brudasa to jeszcze w moim domu świat nie widział, słowo. Kimiśka się nie myje. Nie myje się i już.

Coś mi się tu nie zgadza 8)
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Wto gru 23, 2008 19:13

No niestety, sam fakt przebywania w wannie jeszcze nikogo czystym nie czyni :wink: Kimisiak traktuje wannę jako miejsce zabawy (ściąga gąbki, poluje na sznur od prysznica, robi fikołki i inne wygibasy itp.) i nic ponadto :roll:
mój flejtuszek kochany :D
Obrazek

pisiokot

Post » Wto gru 23, 2008 19:42

pisiokot pisze:(oto ukochane miejsce odpoczynku pisiokotów, na zapisy niemalże odkąd Duży zrobił tam gabinet leczenia światłem :wink:)

Obrazek

WOW, super :) :) :)

dorota_d

Post » Wto gru 23, 2008 20:11

Koty też są zachwycone :D Duży założył im najmocniejszą żarówkę, jaka do tego halogenu pasowała i naprawdę grzeje fest. Kociambery są rozgrzane do czerwoności :D
Właśnie przed chwilą Duży uniżenie przeprosił Kicię "bo chciałby tu zrobić miejsce dla Dyzia, bo Dyziaczek chory i powinien nagrzewać swoje zatoki" i przemieścił ją stamtąd na koc na kanapie. Kicia majestatycznie zeszła z koca, powiedziała, że kanapę i koc to ona hm... tego tamtego i obraziwszy się odmaszerowała do kuchni, głucha na przeprosiny.
No i dogódź tu wszystkim :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

pisiokot

Post » Wto gru 23, 2008 21:03

Zdrowych i wesołych Swiat, kochane Pisiokoty :s3:
Cieplutkie pozdrowienia z krakowskiego Rynku :wink:
Obrazek Frania 03.01.2013 [*] na zawsze w moim sercu

madziaki

Od: Sob lip 15, 2006 16:21

Post » Wto gru 23, 2008 21:13

O rany, jaki cudny gabinet leczenia światłem. Muszę o czymś takim pomyśleć w moim stadzie. :idea:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto gru 23, 2008 22:08

Zdrowych, Radosnych i Spokojnych Świąt dla wszystkich Pisiokotów i oczywiście dla ich wspaniałych Dużych :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 24, 2008 10:06

Spokojnych, cieplych swiat w gronie rodzinno-futrzastym, mruczanych koled, miseczek pelnych smakolykow (dla Duzych moze niekoniecznie mielone serca :s1: ) oraz spelnienia wszelkich marzen i realizacji planow w Nowym Roku!!!!!!!
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro gru 24, 2008 10:12

jakie wspaniałe miejsce do leżakowania

aż mi się łezka w oku zakręciła

Wesołych Świąt Pisiokoty!
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

[poprzednia][następna]