Zulusek i Nikita część I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 23, 2008 18:26

Jakie pieknosci :) Tylko wycalowac, mimo funfli :P Juz moze byc tylko coraz lepiej :) Bo gdzie jak gdzie, ale lepszego domu to ze swieca szukac :)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Wto gru 23, 2008 19:40

Bardzo sie ciesze, ze maluch ma sie znacznie lepiej :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 23, 2008 22:04

Oj Maleństwo jeszcze mizernie wygląda ale widać że ma się zdecydowanie lepiej. Pod taką opieką szybciutko wróci do zdrówka :)

Życzę Wam wszystkim Zdrowych, Radosnych i Spokojnych Świąt.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 24, 2008 8:15

Zycze Wam magicznych Świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszelkiej wspanialosci, a przede wszystkim zdrowia i radosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro gru 24, 2008 8:37

Dziękujemy za życzenia :!: :!: :!:
Wszystkim życzymy zdrowia, spokoju, uśmiechu i odczuwania magii tych Świąt!

Zulusek i reszta :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 24, 2008 9:01

Madziu, dla Ciebie, Zuluska i całej reszty wszystkiego dobrego na te Święta! :)
fufu

Post » Śro gru 24, 2008 9:05

Zdrowia, ogromu radości i szczęścia, nadziei, która odradza się jak feniks z popiołów...

Mru & Co.

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro gru 24, 2008 11:09

Życzę wszystkim wesołych i rodzinnych świąt, a szczególnie Madziu tobie życzę spokoju, dobrego samopoczucia i żeby ci stadko zdrowo się chowało. Proszę o przekazanie mizianek dla całej ferajny. :P
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw gru 25, 2008 12:45

Ja, Zulusek i reszta bardzo dziękujemy za życzenia :D

Maluch ma super apetyt, sporo też pije - no i siusia. Kupki wzorowe :ok: oczka nadal w złym stanie i kicha maluch sporo, ale to raczej już inny etap kataru, bo z noska nie cieknie, ale niestety mocniej zapycha się nosek. Staram się mu ten nosio przemywać solą fizjologiczną, ale on bardzo tego nie lubi, bo ma ranki na nosiu, które go bolą :(
poza tym uczę go chodzić w szeleczkach, bo bez nich zwiewa mi po całym pokoju :twisted: na szeleczkach lepiej nam to wychodzi, choć mały w większości robi tak, że przejdzie parę kroków, a potem się przewraca na plecki i każe drapać brzuszek :wink:
Zaczyna też nieśmiało uczyć się zabawy. Wcześniej tego nie potrafił. Teraz pomału odnajduje radość :)
tylko...Zulus to brudasek :twisted: nie myje się 8O no, chyba że to przez chorobę i zatkany nos. Może jak mu to przejdzie to zacznie się myć, bo teraz to pozostaje mi go wyczesywać :)
Poza tym to bardzo cierpliwy, kochany koteczek :)
Tak się cieszę, że coraz lepiej się czuje :)
Do lekarza idziemy w sobotę, by skontrolować czy infekcja się cofa.
Obrazek

magdaradek

Post » Czw gru 25, 2008 12:56

Widziałam filmik strasznie zasmarkane biedactwo :( jesteś wielka, że go zabrałaś :king: fajnie, że mały powolutku zdrowieje :D
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Czw gru 25, 2008 13:00

zdrowiej malutki szybciutko :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw gru 25, 2008 13:15

oznaką choroby u kota jest brak higieny. wyzdrowieje to będzie się mył aż miło :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw gru 25, 2008 19:37

Jak on ma wylizywać futerko z zatkanym noskiem? Dobrze że chce jeść, bo z tym tez mógłby być problem przy katarku. Magda daj jakieś zdjęcia Zuluska, cooo? Może być ze śpikiem nawet... :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt gru 26, 2008 9:05

pomponmama pisze:Jak on ma wylizywać futerko z zatkanym noskiem? Dobrze że chce jeść, bo z tym tez mógłby być problem przy katarku. Magda daj jakieś zdjęcia Zuluska, cooo? Może być ze śpikiem nawet... :wink:

O tak,tak,koniecznie.
fufu

Post » Pt gru 26, 2008 12:45

zrobię może jutro maluszkowi foteczki, bo dziś nawet ręką nie chce mi się ruszyć :wink: lenia mam strasznego!! Ech te święta...... :lol:

A mały pobrykał sobie dziś z wujciami. Tzn bardziej z wujciem Cypisem, który się z Zuluskiem nawet trochę pobawił. Tylko nie wiedział za bardzo jak bo zapasów z tym małym nie można robić, pacnąć za mocno też nie ;) no to machał tylko łapkami nad głową Zuluska, albo się ganiali.
Wujo Rysio obserwuje na razie te zabawy z boku. Już na małego nie syczy, ale bawić też się nie chce :twisted: "będzie mi się tu spoufalał, gówniarz jeden" ;) więc, gdy Zulus zapolował na Rysiowy ogonek, to wujo wolał przenieść się na szafę i stamtąd obserwować :)
Zulus ma niesamowity apetyt 8O bardzo mnie to cieszy. Tylko brzuszek mu się zrobił jak balonik i wygląda jak jabłko na zapałkach, hihihi. Ten brzuszek to pewnie też od robali taki duży, może w sobotę uda się małego odrobaczyć.

Pozdrawiamy świątecznie :s3:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]