jest zdrowy i na ten moment koniec z antybiotykami
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Niusiu już lżejszy o jajeczka Cioteczki jak mam go karmić, żeby nie był słonikiem....mam nadzieję, że fakt iz po zabiegu rzucił się na jedzenie jest efektem głodówki przed zabiegiem Nabyłam już karmę dla kastratów i to ją wciagnął w niesamowitym tempie...
Kajtuś dostał dzisiaj drugą dawkę szczepień....w końcu będzie bezpieczniejszy
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
No to witamy w klubie odjajczonych. Też marzę, żeby moje nie przytyły, ale jeszcze wyurzywam resztki dzicięcych karm, wymieszanych z tymi dla sterylizowanych, light, odkłaczającymi. Ciut zmniejszyłam porcje i staram się zmuszać je do ruchu, bo wygrzeczniały i większośc dnia śpią.
Niestety nie umiem nic poradzic, bo wlasnie walcze z nadwaga u moich kociastych W tym celu mieszam karme light, karme dla kastratow i karme np. wlasnie odklaczajaca (w znacznie mniejszej ilosci). Efekty mizerne
Wszystkim cioteczkom życzymy wszystkiego co najlepsze....spokoju...miłości...i jak najwięcej zdrowia
Pecia, Niusiu, Kajtuś.....no i ja
jejku to już tyle dni 2009 minęło... a ja żadnego wpisu we własnym watku nie zrobiłam....
ale teraz wrzucę parę zdjęć...niestety nie najlepszej jakości bo z telefonu....aparat Kajtuś zrzucił z szafy i się naprawia (aparat nie Kajtuś)
Witam Cię Justynko gorąco....oni naprawdę generalnie wszystko robią razem....a scena obiadowa to normalka....nie zjedzą nic z talerza, ale obserować muszą