Jagoda* pisze:Misiuniu, jak ci tam, w nowym domku?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
zdublowało mi sięherbatu pisze:Misio ma się dobrze, chociaż odrazu po przyjeździe do domu przez kilka godzin chował się za łóżkiem. W tej chwili czuje sie "Panem domu" i chyba już wie ze jest jego pełnoprawnym członkiem. Podczas tych świąt woziliśmy Misia razem po rodzinie i jesteśmy z niego dumni, ponieważ wcale się nie bał i był bardzo grzeczny. Chociaż byliśmy zawiedzeni że podczas Wigilii nie porozmawiał z nami ludzkim głosem. Myślę że nie mógł nam się trafić lepszy kotek od misia.
herbatu pisze:Misio ma się dobrze, chociaż odrazu po przyjeździe do domu przez kilka godzin chował się za łóżkiem. W tej chwili czuje sie "Panem domu" i chyba już wie ze jest jego pełnoprawnym członkiem. Podczas tych świąt woziliśmy Misia razem po rodzinie i jesteśmy z niego dumni, ponieważ wcale się nie bał i był bardzo grzeczny. Chociaż byliśmy zawiedzeni że podczas Wigilii nie porozmawiał z nami ludzkim głosem. Myślę że nie mógł nam się trafić lepszy kotek od misia.
czycha3 pisze:herbatu pisze:Misio ma się dobrze, chociaż odrazu po przyjeździe do domu przez kilka godzin chował się za łóżkiem. W tej chwili czuje sie "Panem domu" i chyba już wie ze jest jego pełnoprawnym członkiem. Podczas tych świąt woziliśmy Misia razem po rodzinie i jesteśmy z niego dumni, ponieważ wcale się nie bał i był bardzo grzeczny. Chociaż byliśmy zawiedzeni że podczas Wigilii nie porozmawiał z nami ludzkim głosem. Myślę że nie mógł nam się trafić lepszy kotek od misia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
świetne wieści, cieszę się, że Misiulek znalazł taki super domek i przy okazji witam na miau
i czekam na dalsze relacje, a może nawet fotki
:D:D
felis pisze:Ach.. te "herbatuki". Tytuł wątku powinien rzmieć "Wyjątkowy Misio zamieszkał w wyjątkowym domku"
felis pisze:
Gdyby większość ludzi była taka jak domek Miśka, żylibyśmy w raju.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości