Moderator: Estraven
Kinya pisze:Tweety pisze:Kurcze, żeby te dwa pozostałe przy życiu maluchy złapać, bo będzie z nimi to co z tymi pozostałymi dwoma![]()
Czy p. Jan ma zostawiony transporter i będzie łapał je? ew. tę poranioną kociczkę? o odsłuchiwaniu sekretarki wie?![]()
Kinguś, spróbuje umówić sterylkę na wtorek, bo jutro to chyba dla Ciebie za wcześnie, co?
Ja po dzisiejszym dniu czarno widzę przyszłość jakichkolwiek kotów w tym miejscu. Komentarze sterczących pod blokiem podrostków+informacja o zatłuczonym kijem dla zabawy przez "dzieci" kociaku mi wystarczą...
Na pana Jana też bym zbyt nie liczyła, niech się ogranicza do głodzenia w odpowiednich momentach kotów i informowania co i jak, bo ja do tego gościa już nie mam cierpliwości. Bardzo cenię to że zajmuje się tymi kotami, bo gdyby nie on to byłby już całkowity dramat, ale podczas samej akcji łapania nie raz i nie dwa odliczałam w duchu do dziesięciu![]()
Transportera nie zostawiałyśmy (Karola, popraw mnie jeśli się mylę), bo jedyny który nam został ma bardzo kiepskie ledwo trzymające się drzwiczki i chyba ze dwa koty nam "dzięki" temu zwiały. Zresztą dogadanie się z panem Janem w tym temacie było dość problematyczne i zrezygnowałyśmy.
Na dodzwanianie się do niego też bym nie liczyła![]()
Co do sterylki Julki to faktycznie jutro mam bardzo napięty grafik, we wtorek jak najbardziej mi pasuje, zawiozę Julkę przed południem albo po pracy. Dzięki!
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweet Ginger nie je i nie pije ma okropną biegunke i wymiotuje.
Jest źle ......
ale co to jest, na miły Bóg, znowu??![]()
nie zjadła czegoś na polu? nie struła się? Przecież jest szczepiona na wszystko co możliwe, nie jest też już małym szczeniaczkiem

miszelina pisze:Mam pytanie technicze: jaki ma numer klucz do pomieszczenia z nowymi kotami? Bede u nich w wigilie i nie chcialabym psuć nikomu świat telefonami w tej sprawie. Prosze o info na pw.
Tunisia pisze:Czy czarna, nowa kot/kotka na wielopolu była już wczoraj umorusana czymś białawo-śluzowatym na mordce? wygląda na bardzo zestresowaną, zrobiła pod siebie siku i qpkę, a za ścianą w biurze obok jest dość głosno, jakieś łomoty i głośne wybuchy śmiechu
zostawiłam na wieczór puszki i saszetki i piszę się na sobotę - 27 wieczór
mam jeszcze prośbę o podesłanie linku do watku kocich seniorów czy coś takiego bo jakoś nie mogę go znaleźć a w schronisku jest taka oto następna bezzębna babuleńka.

Tweety pisze:Kinya pisze:Tweety pisze:Kinya, chyba mnie dopadła znowu demencja, bo nie mogę skojarzyć wyników Kluska, mam płytę z rtg
To niech chociaż ta płytka będzie, zawsze coś![]()
A Kluska koniecznie trzeba przebadać, ma jakieś dwa guzy na brzuszku
to jest rtg łapki, miejsca gdzie ma jakieś zgrubienia. Jak chcesz to odebrać?
Bungo pisze:Hm, widzę, że piątek (26) wieczór już zagospodarowany. Jakby coś się zmieniło, jestem do dyspozycji.
kastapra, miło było poznać![]()
Czarna kotka (?), ta przerażona, siedziała na parapecie i tamże znów zsiusiała się i zrobiła kupę na widok ludzi. W życiu nie widziałam tak dziwnie przerażonego kota. Ona nie ucieka, tylko miauczy i wciska się w ścianę lub szybę. Można ją głaskać, a kotka (?) stara się zniknąć. Co prawda przez chwilę, głaskana pod bródką, wyciągnęła szyję jak normalny kot... Pyszczek miała wilgotny, ale wygląda na to, że to wyciek z nosa, bo chyba coś jej cieknie.
Maluchy przeraźliwie dzikie - proszą się o doświadczone DT na oswajanie
kastapra pisze:Tornadzik odleciał do domkuBuuu biedaczek malutki zestresowany...Tara już też tuż, tuż wylotki. Musze ich przeczołgać

Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 151 gości