Elaszka pisze:Fajne te Twoje Lesie Izo
I o bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elaszka pisze:Fajne te Twoje Lesie Izo
biamila pisze:Myślę sobie, że jestem szczęśliwy Izo, dzięki twemu wielkiemu sercu tkwiącemu w kruchej osóbce jaką jesteś i dzięki twemu cudnemu synowi, w którym zakochany jestem po uszy, dzięki wszystkim wspierającym nas, którym bardzo chciałbym podziękować - podziękować za to, że pozwoliliście mi poczuć co to jest MIŁOŚĆ, DOM, SZCZĘŚCIE. Za to wszystko kłaniam się Wam niziutko, dziękuję też za troskę którą otaczacie mojego wujaszka Bodzia, to super kot. Jest bardzo mądrym, dobrym wujaszkiem, teraz choruje ale wszyscy bardzo o niego dbamy - nawet ja się ograniczam i nie dokuczam mu zbytnio, bo wiem, że musi mieć spokój.
Leże tak sobie na tym kaloryferku i myślę, że jest mi cudnie, ciepło i dobrze. Patrzę i widzę wkoło miłość...to piękny widok, najpiękniejszy na świecie, cenniejszy niż wszystkie inne widoki-wszystkich cudów na świecie razem wziętych, patrzę na Ciebie Izo mój Aniele i mam nadzieję, że wiesz że kocham Cię jak nikogo na świecie.
Dziękuję - choć słowo to błahe i małe w stosunku do tego co chciałbym wyrazić za to, że otrzymałem szansę, która dla mnie znaczy dobre życie.
Wasz Lesio.
biamila pisze:Iza jak chcesz mogę sprowadzić z krakvetu jest 3kg suche i w puszkach, tylko daj znać, ze jest potrzebna i macie załatwione
Izabela pisze:biamila pisze:Iza jak chcesz mogę sprowadzić z krakvetu jest 3kg suche i w puszkach, tylko daj znać, ze jest potrzebna i macie załatwione
Dziekuje Beatko
Wlasnie kombinujemy zamowienie z Anka, zeby taniej przesylka nam wyszla. Po swietach pewnie wyslemy.
biamila pisze:Izabela pisze:biamila pisze:Iza jak chcesz mogę sprowadzić z krakvetu jest 3kg suche i w puszkach, tylko daj znać, ze jest potrzebna i macie załatwione
Dziekuje Beatko
Wlasnie kombinujemy zamowienie z Anka, zeby taniej przesylka nam wyszla. Po swietach pewnie wyslemy.
Dziękuję tak chcę ,czy dziękuję nie ????, bo w razie czego daj znać mam chyba 5% zniżki w krakvecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 378 gości