MaryLux pisze:Zaraz idę. Nie chce mi się
ja już byłam
Moderator: Estraven
moś pisze:hm..wlasnie mos atakuje choinke z wypadu
moś pisze::lol: no u mnie to samo, na razie cisza bo obiad na stole w kuchni bardziej atrakcyjny, do popoludnia wieczorowego, papa
trawa11 pisze:moś pisze::lol: no u mnie to samo, na razie cisza bo obiad na stole w kuchni bardziej atrakcyjny, do popoludnia wieczorowego, papa
u mnie ,o dziwo,choinka jeszcze stoi
![]()
![]()
Bolkowa pisze:Przed chwilą wróciłam z drugiej pracy. Jeszcze jutro i koniec na błogie 13dni. Dzieci grandzą, teraz rozpezły się po kolegach - takie kolędowanie żeby jakiś rodzic za długo nie miał nadmiaru.
Chwilę odsapnę i trzeci bieg wrzucę.
Czekoladka pisze:Bry.![]()
A moja choinka pięknie stoi i potworek jej nie tyka o dziwo.
Korciaczki pisze:trawa11 pisze:moś pisze::lol: no u mnie to samo, na razie cisza bo obiad na stole w kuchni bardziej atrakcyjny, do popoludnia wieczorowego, papa
u mnie ,o dziwo,choinka jeszcze stoi
![]()
![]()
Naciesz się nią póki mozna
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Przed chwilą wróciłam z drugiej pracy. Jeszcze jutro i koniec na błogie 13dni. Dzieci grandzą, teraz rozpezły się po kolegach - takie kolędowanie żeby jakiś rodzic za długo nie miał nadmiaru.
Witaj Bolkowa![]()
czyli teraz do trzeciej roboty![]()
![]()
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Przed chwilą wróciłam z drugiej pracy. Jeszcze jutro i koniec na błogie 13dni. Dzieci grandzą, teraz rozpezły się po kolegach - takie kolędowanie żeby jakiś rodzic za długo nie miał nadmiaru.
Witaj Bolkowa![]()
czyli teraz do trzeciej roboty![]()
![]()
JA -hausfrau - to ten trzeci bieg