nie wyobrażam sobie kompletnie mojej Mamy podającej Frajerce cokolwiek. ja dziś klęłam jak szewc, po tym jak głupie zwierzę po podaniu tabletki opluło mi cały przedpokój...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:dziś dzień pod znakiem pieczenia, jak pewnie u wielu z Was. Koty cały czas zamknięte, w dodatku na głodzie (biedaki chcąc nie chcąc wspierają Frajerkę w jej PrawieŚcisłej).
3 keksy i na razie 350 pierniczków, zostało mi jeszcze drugie pół ciasta piernikowego. brrrrr. idę do kuchni.
Kaprys2004 pisze:jopop pisze:dziś dzień pod znakiem pieczenia, jak pewnie u wielu z Was. Koty cały czas zamknięte, w dodatku na głodzie (biedaki chcąc nie chcąc wspierają Frajerkę w jej PrawieŚcisłej).
3 keksy i na razie 350 pierniczków, zostało mi jeszcze drugie pół ciasta piernikowego. brrrrr. idę do kuchni.![]()
![]()
Armia wojska przychodzi do Ciebie na święta??
czarna_agis pisze:Kaprys2004 pisze:jopop pisze:dziś dzień pod znakiem pieczenia, jak pewnie u wielu z Was. Koty cały czas zamknięte, w dodatku na głodzie (biedaki chcąc nie chcąc wspierają Frajerkę w jej PrawieŚcisłej).
3 keksy i na razie 350 pierniczków, zostało mi jeszcze drugie pół ciasta piernikowego. brrrrr. idę do kuchni.![]()
![]()
Nie, to tylko ja wpadnę zaraz po świętach w odwiedziny
czarna_agis pisze:Kaprys2004 pisze:jopop pisze:dziś dzień pod znakiem pieczenia, jak pewnie u wielu z Was. Koty cały czas zamknięte, w dodatku na głodzie (biedaki chcąc nie chcąc wspierają Frajerkę w jej PrawieŚcisłej).
![]()
Nie, to tylko ja wpadnę zaraz po świętach w odwiedziny
czarna_agis pisze:A pewnie, że bywamy![]()
Na razie, z wiadomych wzgledów, nie za często, ale nawet popracować nam się zdarza![]()
Agneska pisze:Ja pytałam czy bywacie w znaczeniu udzielania się towarzysko, bo mam nadzieję Was obejrzeć.![]()
Agneska pisze:Aśka, czy masz zamiar zapakować na wyjazd 350 pierników?
czarna_agis pisze:Agneska pisze:Ja pytałam czy bywacie w znaczeniu udzielania się towarzysko, bo mam nadzieję Was obejrzeć.![]()
I mnie o to chodziło![]()
Już parę ciotek miało okazję poznać Inkę w lecznicy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Patrykpoz i 89 gości